29.3. a 1.4. máme zavřeno

Perun ETU++ Upgrade pro G&G

Perun Upgrade Kit ETU++ pro G&G je určen jako náhrada za standardní elektroniky G&G ETU. Zapojení je velmi jednoduché - stačí vypojit originální jednotku a zapojit ETU++. Jednotka u spouště je zachována, takže není třeba při výměně otevírat mechabox. Na jednotce je napájen konektor Dean-T. Pokud používáte na baterii konektor jiný, je třeba použít propojovací kabel nebo konektor přepájet.

1 249,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

PERUN008

: Perun

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Značka Perun vznikla v Polsku jako projekt nadšenců do airsoftu, který se již nyní přeměnil na velkovýrobu elektronických součástí (procesorové jednotky, mosfety) do airsoftových zbraní. Díky bohatým zkušenostem přímo z herního pole a precizní výrobě jsou výrobky Perunu plnohodnotnou alternativou například  pro značku Jefftron či Gate.

Perun Upgrade Kit ETU++ pro G&G je určen jako náhrada za standardní elektroniky G&G ETU. Zapojení je velmi jednoduché - stačí vypojit originální jednotku a zapojit ETU++. Jednotka u spouště je zachována, takže není třeba při výměně otevírat mechabox. Na jednotce je napájen konektor Dean-T. Pokud používáte na baterii konektor jiný, je třeba použít propojovací kabel nebo konektor přepájet. Konektory a propojovací kabely naleznete níže ve “Vhodném příslušenství”.

Jednotka je kompatibilní s jakoukoliv zbraní G&G s ETU jednotkou. Je určená pro napájení bateriemi 7.4V, 11.1V a 14.8V.

Popis funkcí

-Nezávislé programovaní režimů střelby - můžete si nastavit libovolnou kombinaci režimů střelby na polohách přepínače "SAFE", "SEMI", "AUTO" nebo dávku na obou polohách přepínače.

-Aktivní brzda - aktivní brzda zastaví motor po každém výstřelu. Nedojde tak k náhodnému zastavení při stlačené pružině. Stejně tak řeší problém dvojitého výstřelu u zbraní s vysokou kadencí.

-Přednatažení pístu - rychlá odezva spouště může být rozdílem mezi vítězstvím a porážkou, zejména při CQB. Tato funkce zajišťuje, že píst zůstává po každém výstřelu v zadní poloze (pružina je stlačená) a reakce na spoušť je tak okamžitá. K uvolnění pružiny po použití této funkce, stiskněte a držte spoušť po dobu 2 vteřin. Druhý výstřel bude již bez přednatažení, se zapnutou aktivní brzdou.

-Binární spoušť - umožňuje 2 výstřely v SEMI režimu. Po nastavení této funkce dojde k výstřelu nejen při stisku spouště, ale i při jejím uvolnění.

-Snížení kadence - režim umožňující snížit kadenci (ROF - rate of fire) při dávce pro snížení spotřeby střeliva nebo pro nastavení realistického fungování zbraně.

-DMR mód - nastavuje intervaly mezi jednotlivými výstřely (vhodné např. pro splnění pravidel DMR na některých hřištích).

-Alarm nízkého napětí baterie - je určen pro Li-Po a Li-Ion baterie. Pokud napětí baterie klesne pod kritickou úroveň, je uživatel upozorněn krátkými zvukovými signály opakovanými každou minutu (upozornění je možné vypnout).

-Diagnostika - elektronika neustále kontroluje zbraň a samotný mosfet. V případě jakýchkoli problémů vás okamžitě upozorní, což výrazně usnadní řešení problémů.

-Elektronická pojistka - chrání zbraň a baterii v případě vážných poruch. Jednotka automaticky odpojí baterii jakmile detekuje v obvodu zkrat nebo zablokování motoru a ochrání tak baterii před poškozením.

Nastavování všech módů se provádí pomocí lehce zapamatovatelných sekvencí změn přepínače střelby a stisků spouště. Stav nastavení je indikován zvukově a barevnou LED diodou. To umožňuje provádět změnu nastavení zbraně okamžitě a třeba i pod nepřátelskou palbou v poli. Všechny módy jsou nastavovány nezávisle pro každou pozici přepínače, takže si můžete mosfet nastavit přesně podle Vašich potřeb, např. semi na SEMI a dvojitý výstřel (binární spoušť) na AUTO.

ETU++ funguje s jakoukoliv baterií při napětí od 7V do 17V. Může být také použit v silných upgradech, bez limitace síly pružiny. Maximální kadence je 50 ran/s (RPS).

 

Obsah balení

  • G&G ETU++ Upgrade kit s Dean-T konektorem
  • Plastová karta a samolepka s rychlým návodem