Aktivní brzda

- Profesionálně navržený a vyrobený mosfet s aktivním brzděním motoru bez kabeláže určený pro airsoftové elektrické (AEG) zbraně. - Pro silové cesty lze zapájet vodiče o maximálním průřezu 1,5qmm a pro signálové cesty vodiče o průřezu 0,25qmm. -...
- Profesionálně navržený a vyrobený mosfet s aktivním brzděním motoru bez kabeláže určený pro airsoftové elektrické (AEG) zbraně. - Pro silové cesty lze zapájet vodiče o maximálním průřezu 1,5qmm a pro signálové cesty vodiče o průřezu 0,25qmm. - Po rozepnutí kontaktů se využívá přebytkové energie motoru k jeho zastavení. - Píst není při semi střelbě částečně natažen, pružina se neunavuje, nenamáhají se vnitřní díly a tryska z větší části zamyká komoru. - U vysokokadenčních zbraní řeší problém více výstřelů při režimu střelby na semi. - Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici. - Bezkontaktní spínání motoru.  - Aktivní brzda zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru. - Neopalují se spoušťové kontakty. - Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 11.1V). - Určeno pro pružiny do m130 bez omezení, do M150 s delší prodlevou mezi výstřely a kadence 25bb/s. (pro vyšší zatížení zvolte extreme variantu ) - Jednoduše pochopitelné 6-ti vodičové řešení. - Velikost zařízení 45x15x10mm. - V balení součástí stahovací bužírka přes mosfet a návod na instalaci, který je také ke stažení v záložce " MÉDIA ". - VAROVÁNÍ:  K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku!
Zobrazit

500,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

JT-BRZ-01

: JeffTron

Koupí tohoto produktu získáte 5 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


- Profesionálně navržený a vyrobený mosfet s aktivním brzděním motoru bez kabeláže určený pro airsoftové elektrické (AEG) zbraně.
- Pro silové cesty lze zapájet vodiče o maximálním průřezu 1,5qmm a pro signálové cesty vodiče o průřezu 0,25qmm.
- Po rozepnutí kontaktů se využívá přebytkové energie motoru k jeho zastavení.
- Píst není při semi střelbě částečně natažen, pružina se neunavuje, nenamáhají se vnitřní díly a tryska z větší části zamyká komoru.
- U vysokokadenčních zbraní řeší problém více výstřelů při režimu střelby na semi.
- Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici.
- Bezkontaktní spínání motoru. 
- Aktivní brzda zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru.
- Neopalují se spoušťové kontakty.
- Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 11.1V).
- Určeno pro pružiny do m130 bez omezení, do M150 s delší prodlevou mezi výstřely a kadence 25bb/s. (pro vyšší zatížení zvolteextreme variantu)
- Jednoduše pochopitelné 6-ti vodičové řešení.
- Velikost zařízení 45x15x10mm.
- V balení součástí stahovací bužírka přes mosfet a návod na instalaci, který je také ke stažení v záložce "MÉDIA".
- VAROVÁNÍ: K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku!