Extreme procesorovka - Basic

Extreme procesorovka - Basic Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

- Profesionálně navržené a inteligentním programem ovládané zařízení pro řízení střelby v různých nastavitelných režimech s mosfetovou logikou. - Určeno pro všechny airsoftové elektrické (AEG) zbraně.  - Samostatná deska bez vodičů, pro silové...
- Profesionálně navržené a inteligentním programem ovládané zařízení pro řízení střelby v různých nastavitelných režimech s mosfetovou logikou. - Určeno pro všechny airsoftové elektrické (AEG) zbraně.  - Samostatná deska bez vodičů, pro silové cesty lze použít vodiče o max. průřezu 1,5qmm a pro signálové o průřezu 0,25qmm. - Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 11.1V). - Určeno pro pružiny do M190. - Chladič na mosfetu slouží pro odvod tepla a tím zvyšuje zatížitelnost mosfetu pro spínání motoru. - Mosfet zvládne až 2,5x větší proudy než základní varianta. - Oproti klasickému mosfetu 5x menší odpor při sepnutí = menší zahřívání mosfetu. - Velikost zařízení 45x18x15mm. - Samostatná deska bez vodičů, pro silové cesty lze zapájet vodiče o maximálním průřezu 1,5qmm a pro signálové cesty vodiče o průřezu 0,25qmm. - Proudový odběr procesorovky pouze 4,5mA. - Součástí balení je stahovací bužírka přes procesorovku a návod k instalaci s návodem na programování, který je také ke stažení v záložce " MÉDIA " - VAROVÁNÍ:  K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku! Co programové vybavení nabízí: - Spínání motoru pomocí mosfetu. - Hlídání procházejícího proudu, napětí a teploty součástek. - Módy režimů střelby, dávky, rychlosti motoru, a ochrana proti podbití li-pol akumulátorů jsou programovatelné přes spoušť. - Nízká motorová vibrace je užívaná pro signalizaci uživatele. Volba režimů střelby: - Zajištěno - Jednotlivé – Auto - Zajištěno - Jednotlivé - Dávka/Auto  - Zajištěno - Jednotlivé – Dávka Pokročilá konfigurace: - Čas dávky - Snížení - Čas dávky - Zvýšení - Motor - Snížení rychlosti - Motor - Zvýšení rychlosti - Odpojení Li-pol baterie->1 stisk: vypnuto                                                 2 stisk: 2S li-pol                                                 3 stisk: 3S li-pol - TOVÁRNÍ RESET
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

JT-PRO-05

: JeffTron

- Profesionálně navržené a inteligentním programem ovládané zařízení pro řízení střelby v různých nastavitelných režimech s mosfetovou logikou.
- Určeno pro všechny airsoftové elektrické (AEG) zbraně. 
- Samostatná deska bez vodičů, pro silové cesty lze použít vodiče o max. průřezu 1,5qmm a pro signálové o průřezu 0,25qmm.
- Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 11.1V).
- Určeno pro pružiny do M190.
- Chladič na mosfetu slouží pro odvod tepla a tím zvyšuje zatížitelnost mosfetu pro spínání motoru.
- Mosfet zvládne až 2,5x větší proudy než základní varianta.
- Oproti klasickému mosfetu 5x menší odpor při sepnutí = menší zahřívání mosfetu.
- Velikost zařízení 45x18x15mm.
- Samostatná deska bez vodičů, pro silové cesty lze zapájet vodiče o maximálním průřezu 1,5qmm a pro signálové cesty vodiče o průřezu 0,25qmm.
- Proudový odběr procesorovky pouze 4,5mA.
- Součástí balení je stahovací bužírka přes procesorovku a návod k instalaci s návodem na programování, který je také ke stažení v záložce "MÉDIA"
- VAROVÁNÍ: K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku!

Co programové vybavení nabízí:
- Spínání motoru pomocí mosfetu.
- Hlídání procházejícího proudu, napětí a teploty součástek.
- Módy režimů střelby, dávky, rychlosti motoru, a ochrana proti podbití li-pol akumulátorů jsou programovatelné přes spoušť.
- Nízká motorová vibrace je užívaná pro signalizaci uživatele.

Volba režimů střelby:
- Zajištěno - Jednotlivé – Auto
- Zajištěno - Jednotlivé - Dávka/Auto 
- Zajištěno - Jednotlivé – Dávka

Pokročilá konfigurace:
- Čas dávky - Snížení
- Čas dávky - Zvýšení
- Motor - Snížení rychlosti
- Motor - Zvýšení rychlosti
- Odpojení Li-pol baterie->1 stisk: vypnuto
                                                2 stisk: 2S li-pol
                                                3 stisk: 3S li-pol
- TOVÁRNÍ RESET