Procesorovka - Advanced s univerzální kabeláží

Procesorovka - Advanced s univerzální kabeláží Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

- Profesionálně navržené a inteligentním programem ovládané zařízení pro řízení střelby v různých nastavitelných režimech s kompletní mosfetovou logikou.  - Určeno pro všechny airsoftové elektrické (AEG) zbraně.  - Kabely silikonové o průřezu...
- Profesionálně navržené a inteligentním programem ovládané zařízení pro řízení střelby v různých nastavitelných režimech s kompletní mosfetovou logikou.  - Určeno pro všechny airsoftové elektrické (AEG) zbraně.  - Kabely silikonové o průřezu vodiče 1,5 qmm o délce 50cm na každou stranu a dva signálové kabely 0,25 qmm o délce 50cm pro spínání procesorovky.  - Určeno pro pružiny do m130 bez omezení, do M150 s delší prodlevou mezi výstřely a kadence 20bb/s. Pro vyšší zatížení zvolte extreme variantu zařízení. - Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 11.1V). - Velikost zařízení 39x19x13mm. - Zalito v laku, který chrání proti vniknutí vody do zařízení. - Proudový odběr procesorovky pouze 4,5mA. - Součástí balení je stahovací manuál k instalaci s návodem na programování, který je také ke stažení v záložce " MÉDIA " - VAROVÁNÍ:  K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku! Co programové vybavení nabízí: - Spínání motoru pomocí mosfetu s aktivní brzdou. - Píst není při semi střelbě částečně natažen, pružina se neunavuje částečným stlačením, nenamáhají se vnitřní díly a tryska z větší části zamyká komoru (záleží na kadenci zbraně). - U vysokokadenčních zbraní řeší problém více výstřelů při režimu střelby na semi. - Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici. - Hlídání procházejícího proudu, napětí a teploty součástek. - Módy režimů střelby, dávky, rychlosti motoru, času prodlevy a ochrana proti podbití lipol a life akumulátorů jsou programovatelné přes spoušť. - Nízká motorová vibrace je užívaná pro signalizaci uživatele. Volba režimů střelby: - Zajištěno - Jednotlivé – Auto - Zajištěno - Jednotlivé - Dávka/Auto  - Zajištěno - Jednotlivé - Jednotlivé - Zajištěno - Jednotlivé – Dávka - Zajištěno - Jednotlivé - Jednotlivé (prodleva) - Zajištěno - Dávka - Auto  Pokročilá konfigurace: - Čas dávky - Snížení - Čas dávky - Zvýšení - MOTOR - snížení rychlosti - MOTOR - zvýšení rychlosti - Prodleva->1 stisk: Nejkratší (MODE 2)                        2 stisk: Delší (MODE 2)                        3 stisk: Nejdelší (MODE 2)                        4 stisk: Nejkratší (MODE 5)                       5 stisk: Delší (MODE 5)                       6 stisk: Nejdelší (MODE 5) - Aktivní BRZDA->1 stisk: Zapnuta                                 2 stisk: Vypnuta - CHYTRÉ snížení rychlosti střelby->1 stisk: Zapnuto                                                                  2 stisk: Vypnuto - Odpojení Li-XX baterie->1 stisk: vypnuto                                                2 stisk: 2S li-pol                                                3 stisk: 3S li-pol                                                4 stisk: 3S li-fe                                                5 stisk: 3S li-on - TOVÁRNÍ RESET  
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

JT-PRO-04

: JeffTron

- Profesionálně navržené a inteligentním programem ovládané zařízení pro řízení střelby v různých nastavitelných režimech s kompletní mosfetovou logikou. 
- Určeno pro všechny airsoftové elektrické (AEG) zbraně. 
- Kabely silikonové o průřezu vodiče 1,5 qmm o délce 50cm na každou stranu a dva signálové kabely 0,25 qmm o délce 50cm pro spínání procesorovky. 
- Určeno pro pružiny do m130 bez omezení, do M150 s delší prodlevou mezi výstřely a kadence 20bb/s. Pro vyšší zatížení zvolte extreme variantu zařízení.
- Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 11.1V).
- Velikost zařízení 39x19x13mm.
- Zalito v laku, který chrání proti vniknutí vody do zařízení.
- Proudový odběr procesorovky pouze 4,5mA.
- Součástí balení je stahovací manuál k instalaci s návodem na programování, který je také ke stažení v záložce "MÉDIA"
- VAROVÁNÍ: K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku!

Co programové vybavení nabízí:
- Spínání motoru pomocí mosfetu s aktivní brzdou.
- Píst není při semi střelbě částečně natažen, pružina se neunavuje částečným stlačením, nenamáhají se vnitřní díly a tryska z větší části zamyká komoru (záleží na kadenci zbraně).
- U vysokokadenčních zbraní řeší problém více výstřelů při režimu střelby na semi.
- Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici.
- Hlídání procházejícího proudu, napětí a teploty součástek.
- Módy režimů střelby, dávky, rychlosti motoru, času prodlevy a ochrana proti podbití lipol a life akumulátorů jsou programovatelné přes spoušť.
- Nízká motorová vibrace je užívaná pro signalizaci uživatele.

Volba režimů střelby:
- Zajištěno - Jednotlivé – Auto
- Zajištěno - Jednotlivé - Dávka/Auto 
- Zajištěno - Jednotlivé - Jednotlivé
- Zajištěno - Jednotlivé – Dávka
- Zajištěno - Jednotlivé - Jednotlivé (prodleva)
- Zajištěno - Dávka - Auto 

Pokročilá konfigurace:
- Čas dávky - Snížení
- Čas dávky - Zvýšení
- MOTOR - snížení rychlosti
- MOTOR - zvýšení rychlosti
- Prodleva->1 stisk: Nejkratší (MODE 2) 
                      2 stisk: Delší (MODE 2) 
                      3 stisk: Nejdelší (MODE 2) 
                      4 stisk: Nejkratší (MODE 5)
                      5 stisk: Delší (MODE 5)
                      6 stisk: Nejdelší (MODE 5)
- Aktivní BRZDA->1 stisk: Zapnuta
                                2 stisk: Vypnuta
- CHYTRÉ snížení rychlosti střelby->1 stisk: Zapnuto
                                                                 2 stisk: Vypnuto
- Odpojení Li-XX baterie->1 stisk: vypnuto
                                               2 stisk: 2S li-pol
                                               3 stisk: 3S li-pol
                                               4 stisk: 3S li-fe
                                               5 stisk: 3S li-on
- TOVÁRNÍ RESET