Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Aktivní brzda Ultra gen.2 s univerzální kabeláží

Aktivní brzda Ultra gen.2 s univerzální kabeláží Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Aktivní brzda využívá zbytkové energie k okamžitému zastavení motoru. Zabudovaný MOSFET zajišťuje bezkontaktní spínání okruhu. Kvalitnější zátěžovější motor přispívá k ještě lepšímu brzdnému účinku. Výhody a využití aktivní...
Aktivní brzda využívá zbytkové energie k okamžitému zastavení motoru. Zabudovaný MOSFET zajišťuje bezkontaktní spínání okruhu. Kvalitnější zátěžovější motor přispívá k ještě lepšímu brzdnému účinku. Výhody a využití aktivní brzdy s MOSFET: Při střelbě na semi zastavuje píst v nenatažené pozici, pružina nezůstává stlačená. Menší opotřebení nejen pružiny a pístu, ale i dalších vnitřních dílů. Bezkontaktní spínání motoru.  Nedochází k opalování spoušťových kontaktů - těmi se spíná pouze řídící signál pro MOSFET. Zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru. Řeší problém dvojího výstřelu na semi. Určena pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-Mh/Ni-Cd/Li-Pol/Li-Ion/Li-Fe) o napětí 6,6V-14,8V. Určena pro AEG - airsoftové elektrické zbraně. Popis aktivní brzdy Ultra s kompletní kabeláží: Rozměry 35x14,5x14mm. Určena pro proudy až do 140A trvale - díky možnostem chlazení je použitelná prakticky bez omezení. (Testováno až na M210) Připájené jsou dvojice kabelů ke každému prvku - baterii, motoru, spoušti. Délka každého z kabelů je 50cm. Uzavřena ve smrštitelné bužírce. Zabudovaná stabilizace napětí zajistí, aby MOSFET vydržel náročné podmínky. Alternativy: Pokud nepředpokládáte extrémní zatížení, můžete zvolit základní variantu Aktivní brzdy. Pokud si chcete připájet vlastní kabely, zvolte variantu bez kabeláže. Obsah balení:  Aktivní brzda Ultra ve smršťovací bužírce s připájenými kabely, Dean-T konektor - samec, 2ks konektoru na motor, smrštitelné bužírky na konektory, 2ks konektoru na pojistku, pojistu, návod k použití a instalaci UPOZORNĚNÍ:  Instalaci aktivní brzdy vždy svěřte odborníkům na AEG zbraně. Za poškození vzniklá při neodborné instalaci nenese výrobce žádnou odpovědnost! Nikdy nepoužívejte trafopájku!
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

GRZ00086

Aktivní brzda využívá zbytkové energie k okamžitému zastavení motoru. Zabudovaný MOSFET zajišťuje bezkontaktní spínání okruhu. Kvalitnější zátěžovější motor přispívá k ještě lepšímu brzdnému účinku.

Výhody a využití aktivní brzdy s MOSFET:

  • Při střelbě na semi zastavuje píst v nenatažené pozici, pružina nezůstává stlačená.
  • Menší opotřebení nejen pružiny a pístu, ale i dalších vnitřních dílů.
  • Bezkontaktní spínání motoru. 
  • Nedochází k opalování spoušťových kontaktů - těmi se spíná pouze řídící signál pro MOSFET.
  • Zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru.
  • Řeší problém dvojího výstřelu na semi.
  • Určena pro všechny typy běžně používaných akumulátorů (Ni-Mh/Ni-Cd/Li-Pol/Li-Ion/Li-Fe) o napětí 6,6V-14,8V.
  • Určena pro AEG - airsoftové elektrické zbraně.

Popis aktivní brzdy Ultra s kompletní kabeláží:

  • Rozměry 35x14,5x14mm.
  • Určena pro proudy až do 140A trvale - díky možnostem chlazení je použitelná prakticky bez omezení. (Testováno až na M210)
  • Připájené jsou dvojice kabelů ke každému prvku - baterii, motoru, spoušti. Délka každého z kabelů je 50cm.
  • Uzavřena ve smrštitelné bužírce.
  • Zabudovaná stabilizace napětí zajistí, aby MOSFET vydržel náročné podmínky.

Alternativy:

  • Pokud nepředpokládáte extrémní zatížení, můžete zvolit základní variantu Aktivní brzdy.
  • Pokud si chcete připájet vlastní kabely, zvolte variantu bez kabeláže.

Obsah balení: Aktivní brzda Ultra ve smršťovací bužírce s připájenými kabely, Dean-T konektor - samec, 2ks konektoru na motor, smrštitelné bužírky na konektory, 2ks konektoru na pojistku, pojistu, návod k použití a instalaci

UPOZORNĚNÍ: Instalaci aktivní brzdy vždy svěřte odborníkům na AEG zbraně. Za poškození vzniklá při neodborné instalaci nenese výrobce žádnou odpovědnost! Nikdy nepoužívejte trafopájku!

ce_rohs.jpg