29.3. a 1.4. máme zavřeno

Procesorovka Perun V2 s kabeláží do předpažbí

Procesorovka Perun V2 s kabeláží do předpažbí Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Procesorovka Perun V2 je zařizení, které nahrazuje klasické mechanické kontakty v gearboxech V2 s elektronickým obvodem založeným na tranzistoru MOSFET a standartních vodičích s vysoce kvalitní nízkouodporovou kabeláží. Odstranění...
Procesorovka Perun V2 je zařizení, které nahrazuje klasické mechanické kontakty v gearboxech V2 s elektronickým obvodem založeným na tranzistoru MOSFET a standartních vodičích s vysoce kvalitní nízkouodporovou kabeláží. Odstranění mechanických kontaktů řeší problém jejich postupného opotřebení. MOSFET tranzistor používané v Perun V2 mají mnohem nižší odpor než kontakty, což zvyšuje rychlost střelby. Malé prvky spouštěcího mechanismu, které jsou odpovědné za single-shoot střelbu, často nefungují, zejména v replikách, které byly vyrobeny z dílů různých výrobců. Perun V2 minimalizuje počet pohyblivých částí, zvyšuje spolehlivost a zajišťuje správnou funkci všech režimů střelby. Použití mikrokontroléru umožňuje zvýšit schopnost vaší zbraně tím, že poskytuje možnost nastavit libovolnou kombinaci režimů střelby pod polohami volby "SEMI" a "AUTO" zcela nezávisle: - safe - semi - 2 až 5 ranná dávka - full-auto Programování všech nastavení, nejen režimů střelby, ale také zapnutí a vypnutí aktivní brzdy a akumulátoru, se provádí pouze pomocí snadno zapamatovatelného přepínače střelby a sekvencí spouštění. To umožňuje měnit nastavení kdykoli během několika sekund, dokonce i pod nepřátelskou palbou. Perun V2 umožňuje zachování mechanického zámku spouště pro větší realističnost zbraně. Díky použití mimořádně účinného MOSFETu lze zařízení použít ve zbraních s pružinami až do M170. Maximální rychlost střelby je 40 RPS. Perun V2 má aktivní brzdu, která umožňuje zastavení motoru po každém výstřelu. V případě problému dvojitého podání ve zbraních s vysokou rychlostí střelby bude brzda účinným řešením. Může také zabránit zbytečnému stlačení pružiny a ramínka podavače tak, že píst zůstane v přední poloze mezi výstřely. Aktivní brzda může být během několika sekund zapnutá nebo vypnutá. Režim ochrany baterií je určen pro baterie Li-Po. Pokud napětí baterie klesne na nebezpečně nízkou úroveň, uživatel bude upozorněn krátkými zvukovými signály opakovanými každých 30 sekund. (Může být také volně zapnuto a vypnuto). Režim dvojvýstřelu umožňuje snadné nastavení v poloautomatickém režimu. Po nastavení tohoto režimu, pokud je přepnuto na  semi, budou střely vypáleny nejen při stisknutí spouště, ale i při jejím uvolnění. Součásti Perunu V2 jsou připraveny na instalaci kabeláže s nízkým odporem na základě 16 AWG vodičů vyhovujících americkému vojenskému standardu MIL-STD-681. Navzdory poměrně velkému průměru se kabely hodí do každého gearboxu, díky tenké a velmi odolné izolaci z polyolefinového a fluoropolymeru (vnější průměr vodiče je 1,91 mm). Perun V2 je k dispozici jak do předpažbí, tak i do pažby. Perun V2 byl testován s pozitivním výsledkem v gearboxech následujících výrobců: G&P, G&G, Classic Army, KWA, Ultimate, A&K, PJ, JG, Specna Arms, Cyma. To se týká gearboxů ve standartu Tokyo Marui. Je třeba upozornit, že Perun V2 se nehodí na gearboxy odlišné od tohoto standardu. ARES EFCS. Perun V2 se hodí k prodlouženým gearboxům V2, které používají repliky SR25.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

PERUN001

: Perun

Procesorovka Perun V2 je zařizení, které nahrazuje klasické mechanické kontakty v gearboxech V2 s elektronickým obvodem založeným na tranzistoru MOSFET a standartních vodičích s vysoce kvalitní nízkouodporovou kabeláží.

Odstranění mechanických kontaktů řeší problém jejich postupného opotřebení. MOSFET tranzistor používané v Perun V2 mají mnohem nižší odpor než kontakty, což zvyšuje rychlost střelby. Malé prvky spouštěcího mechanismu, které jsou odpovědné za single-shoot střelbu, často nefungují, zejména v replikách, které byly vyrobeny z dílů různých výrobců. Perun V2 minimalizuje počet pohyblivých částí, zvyšuje spolehlivost a zajišťuje správnou funkci všech režimů střelby.

Použití mikrokontroléru umožňuje zvýšit schopnost vaší zbraně tím, že poskytuje možnost nastavit libovolnou kombinaci režimů střelby pod polohami volby "SEMI" a "AUTO" zcela nezávisle:

- safe

- semi

- 2 až 5 ranná dávka

- full-auto

Programování všech nastavení, nejen režimů střelby, ale také zapnutí a vypnutí aktivní brzdy a akumulátoru, se provádí pouze pomocí snadno zapamatovatelného přepínače střelby a sekvencí spouštění. To umožňuje měnit nastavení kdykoli během několika sekund, dokonce i pod nepřátelskou palbou.

Perun V2 umožňuje zachování mechanického zámku spouště pro větší realističnost zbraně.

Díky použití mimořádně účinného MOSFETu lze zařízení použít ve zbraních s pružinami až do M170. Maximální rychlost střelby je 40 RPS.

Perun V2 má aktivní brzdu, která umožňuje zastavení motoru po každém výstřelu. V případě problému dvojitého podání ve zbraních s vysokou rychlostí střelby bude brzda účinným řešením. Může také zabránit zbytečnému stlačení pružiny a ramínka podavače tak, že píst zůstane v přední poloze mezi výstřely. Aktivní brzda může být během několika sekund zapnutá nebo vypnutá.

Režim ochrany baterií je určen pro baterie Li-Po. Pokud napětí baterie klesne na nebezpečně nízkou úroveň, uživatel bude upozorněn krátkými zvukovými signály opakovanými každých 30 sekund. (Může být také volně zapnuto a vypnuto).

Režim dvojvýstřelu umožňuje snadné nastavení v poloautomatickém režimu. Po nastavení tohoto režimu, pokud je přepnuto na  semi, budou střely vypáleny nejen při stisknutí spouště, ale i při jejím uvolnění.

Součásti Perunu V2 jsou připraveny na instalaci kabeláže s nízkým odporem na základě 16 AWG vodičů vyhovujících americkému vojenskému standardu MIL-STD-681. Navzdory poměrně velkému průměru se kabely hodí do každého gearboxu, díky tenké a velmi odolné izolaci z polyolefinového a fluoropolymeru (vnější průměr vodiče je 1,91 mm).

Perun V2 je k dispozici jak do předpažbí, tak i do pažby.

Perun V2 byl testován s pozitivním výsledkem v gearboxech následujících výrobců: G&P, G&G, Classic Army, KWA, Ultimate, A&K, PJ, JG, Specna Arms, Cyma. To se týká gearboxů ve standartu Tokyo Marui.

Je třeba upozornit, že Perun V2 se nehodí na gearboxy odlišné od tohoto standardu.

ARES EFCS. Perun V2 se hodí k prodlouženým gearboxům V2, které používají repliky SR25.