29.3. a 1.4. máme zavřeno

NEXT-GEN SC-H F.D.E. - bez log značek

NEXT-GEN SCAR-H F.D.E. Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Elektrická airsoftová zbraň. Replika modelu SCAR-H od japonské firmy Tokyo Marui. Nejnovější zpracování airsoft repliky ze série označované Next Generation se vyznačuje celokovovým provedením, realistickým pohybem imitace závěru, zpětným rázem a...
Elektrická airsoftová zbraň. Replika modelu SCAR-H od japonské firmy Tokyo Marui. Nejnovější zpracování airsoft repliky ze série označované Next Generation se vyznačuje celokovovým provedením, realistickým pohybem imitace závěru, zpětným rázem a funkčním záchytem závěru v případě prázdného zásobníku. Tento typ je osazený kovovými RIS kolejnicemi, takže umožňuje libovolnou montáž taktického příslušenství. Zbraň má dále teleskopicky zásuvnou a sklopnou pažbu (6 poloh nastavení) a kovovou vnější hlaveň s 14 mm levotočivým závitem, který je schovaný pod kompenzátorem zdvihu na samotném ústí. Na RIS horního těla je přidělaný zadní blok mířidla, který lze nahradit různým typem puškohledu nebo libovolným kolimátorem. Je třeba si uvědomit, že zbraně série Next Gen. využívají pouze specifické typy zásobníků a většina vnitřních dílů je z důvodu Recoil shock systému odlišných. Oproti běžným AEG od Marui jsou jejich zátěžové díly na mnohem lepší úrovni a hlavně je většina z kovu, takže střelecké vlastnosti, spolehlivost a životnost zbraně jsou na bezkonkurenční úrovni. Součástí balení je vytěrák na čištění hlavně, redukce pro nabíjení akumulátoru a plechový tlačný zásobník (Lowcap) na 90 BB. - upozornění - Balení neobsahuje akumulátor ani nabíječku. AEG varianta EBB BlowBack Ano, elektrický Délka vnitřní hlavně 300 mm Délka zbraně 635 / 826-889mm ( CQC ), 711 / 902-965mm ( Standard ) Doporučené střelivo 0,20 - 0,23 - 0,25 g Doporučený akumulátor Mini typ 8,4V/1300 mAh Hmotnost zbraně 3,405 kg Konektor ET1 Ložiska 5.9 mm, kluzná, kov Provedení Hop-Up regulovatelný hop-up Přibližný dostřel 50 m Ráže 6 mm Režim střelby safe/semi/auto Typ motoru EG-MAX Hyper 1000 Úsťová rychlost udaná výrobcem 90 m/s Varianta motoru Dlouhý Verze mechaboxu Next Generation verze 2 Zásobník low-cap Zásobník kapacita 90 BB
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

EM00078

: Tokyo Marui

Elektrická airsoftová zbraň. Replika modelu SCAR-H od japonské firmy Tokyo Marui. Nejnovější zpracování airsoft repliky ze série označované Next Generation se vyznačuje celokovovým provedením, realistickým pohybem imitace závěru, zpětným rázem a funkčním záchytem závěru v případě prázdného zásobníku.

Tento typ je osazený kovovými RIS kolejnicemi, takže umožňuje libovolnou montáž taktického příslušenství. Zbraň má dále teleskopicky zásuvnou a sklopnou pažbu (6 poloh nastavení) a kovovou vnější hlaveň s 14 mm levotočivým závitem, který je schovaný pod kompenzátorem zdvihu na samotném ústí. Na RIS horního těla je přidělaný zadní blok mířidla, který lze nahradit různým typem puškohledu nebo libovolným kolimátorem.

Je třeba si uvědomit, že zbraně série Next Gen. využívají pouze specifické typy zásobníků a většina vnitřních dílů je z důvodu Recoil shock systému odlišných. Oproti běžným AEG od Marui jsou jejich zátěžové díly na mnohem lepší úrovni a hlavně je většina z kovu, takže střelecké vlastnosti, spolehlivost a životnost zbraně jsou na bezkonkurenční úrovni. Součástí balení je vytěrák na čištění hlavně, redukce pro nabíjení akumulátoru a plechový tlačný zásobník (Lowcap) na 90 BB.

- upozornění -Balení neobsahuje akumulátor ani nabíječku.
AEG variantaEBB
BlowBackAno, elektrický
Délka vnitřní hlavně300 mm
Délka zbraně635 / 826-889mm ( CQC ), 711 / 902-965mm ( Standard )
Doporučené střelivo0,20 - 0,23 - 0,25 g
Doporučený akumulátorMini typ 8,4V/1300 mAh
Hmotnost zbraně3,405 kg
KonektorET1
Ložiska5.9 mm, kluzná, kov
Provedení Hop-Upregulovatelný hop-up
Přibližný dostřel50 m
Ráže6 mm
Režim střelbysafe/semi/auto
Typ motoruEG-MAX Hyper 1000
Úsťová rychlost udaná výrobcem90 m/s
Varianta motoruDlouhý
Verze mechaboxuNext Generation verze 2
Zásobníklow-cap
Zásobník kapacita90 BB
BarvaPísková
Úsťová rychlost (m/s)90 (m/s)
Závit14 (mm)
Délka965 (mm)
Délka vnější (minimální)902 (mm)
Délka vnější (maximální)965 (mm)
Délka vnitřní hlavně300 (mm)
Hmotnost3400 (g)
Materiál tělaKov
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek5,9 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruET1
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku90