29.3. a 1.4. máme zavřeno

Pružina s progresivním vinutím M125 - oranžová

Pružina s progresivním vinutím M125 - oranžová Zobrazit větší
ULTIMATE – MILSPEC - M125 – pružina 0.826N/mm Pružiny AEG typu Ultimate Mil-Spec jsou vyráběny z nejlepších ocelí (SiCr), které jsou k dispozici pro pružiny. S minimální ztrátou výkonu a konzistencí je série pružin Mil-Spec volbou ULTIMATE pro...
ULTIMATE – MILSPEC - M125 – pružina 0.826N/mm Pružiny AEG typu Ultimate Mil-Spec jsou vyráběny z nejlepších ocelí (SiCr), které jsou k dispozici pro pružiny. S minimální ztrátou výkonu a konzistencí je série pružin Mil-Spec volbou ULTIMATE pro vaší AEG. Pružiny Mil-Spec jsou barevně označeny pro lepší identifikaci při vyndání pružiny ze zbraně. Pružiny jsou od počátku navrženy tak, aby poskytovaly nejlepší výkon při zachování své pevnosti, konstantnosti a kvality.
Zobrazit

260,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

ULTIM048

: Ultimate

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


ULTIMATE – MILSPEC - M125 – pružina 0.826N/mm

Pružiny AEG typu Ultimate Mil-Spec jsou vyráběny z nejlepších ocelí (SiCr), které jsou k dispozici pro pružiny. S minimální ztrátou výkonu a konzistencí je série pružin Mil-Spec volbou ULTIMATE pro vaší AEG. Pružiny Mil-Spec jsou barevně označeny pro lepší identifikaci při vyndání pružiny ze zbraně.

Pružiny jsou od počátku navrženy tak, aby poskytovaly nejlepší výkon při zachování své pevnosti, konstantnosti a kvality.