29.3. a 1.4. máme zavřeno

Batoh BERGHAUS MMPS CENTURIO IV 30L FA ZELENÝ

V pořadí již čtvrtá evoluce armádního batohu CENTURIO od renomovaného britského výrobce BERGHAUS. Batoh je vyroben z odolného materiálu Armadura 1000D a jeho konstrukce je navržena tak, aby vydržela intenzivní každodenní používání v extrémních...
V pořadí již čtvrtá evoluce armádního batohu CENTURIO od renomovaného britského výrobce BERGHAUS. Batoh je vyroben z odolného materiálu Armadura 1000D a jeho konstrukce je navržena tak, aby vydržela intenzivní každodenní používání v extrémních podmínkách. K plnění interiéru jsou k dispozici dva vstupy, horní a přední. Ramenní popruhy jsou silně polstrované, výškově nastavitelné, anatomicky zakřivené, opatřené stabilizačními popruhy, průvleky pro hadičku hydratačního vaku a elastickým hrudním popruhem, který lze výškově nastavit ve třech slotech. Bederák je lehce polstrovaný v úzké části u batohu a spíná se pomocí plastové přezky Bergbuckle. Záda jsou zpevněna odolnou hliníkovou konstrukcí a mohutně polstrovaná pěnou. Nad popruhy naleznete jednoduché přenášecí madlo a slídové okénko určené pro vaše jmenovky. Na bocích naleznete otvory na provlečení hadičky hydratačního vaku, několik řad modulární vazby standardu MOLLE/PALS a po dvojici kompresních popruhů sloužících k zajištění dodatečné výbavy. V případě potřeby lze využít bočních zipů k připevnění kompatibilního vybavení produktové řady MMPS. Na přední části naleznete chlopeň pošitou modulární vazbou, která zároveň disponuje skrytou přihrádkou s látkovou kapsou. Ta umožňuje fixaci helmy či podobně rozměrného vybavení k batohu. Zadní strana chlopně je opatřena malou přihrádkou ze síťoviny. Horní víko je jištěno plastovými fastex přezkami a najdete na něm suchý zip pro vaše VELCRO nášivky, dva pruhy modulární vazby a menší kapsu přístupnou skrze zip. V interiéru hlavní kapsy naleznete přihrádku na hydratační vak, několik látkových oček pro případnou fixaci těžšího vybavení a dva jistící popruhy spínané plastovými přezkami. Dno batohu je opatřené kapsou určenou k uložení pláštěnky. Ta není součástí balení batohu. Batoh MMPS CENTURIO IV 30 L FA nabízí: odolný materiál a konstrukci horní plnění přední plnění velmi pohodlný nosný systém elastický hrudní popruh bederák spínaný přezkou Bergbuckle přihrádku na hydratační vak boční vývody pro hydratační vak modulární vazbu standardu MOLLE/PALS boční kompresní popruhy kompatibilitu s kapsami MMPS látkovou kapsu na fixaci helmy panel suchého zipu pro VELCRO nášivky interní fixační popruhy kapsu na uložení pláštěnky Specifikace: objem: 30 l materiál: 100% polyamid 1000D Armadura hmotnost: 2,09 kg rozměry: 54 x 26 x 31 cm
Zobrazit

5 490,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

BERGH02

: Berghaus

Koupí tohoto produktu získáte 54 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


V pořadí již čtvrtá evoluce armádního batohu CENTURIO od renomovaného britského výrobce BERGHAUS. Batoh je vyroben z odolného materiálu Armadura 1000D a jeho konstrukce je navržena tak, aby vydržela intenzivní každodenní používání v extrémních podmínkách. K plnění interiéru jsou k dispozici dva vstupy, horní a přední.

Ramenní popruhy jsou silně polstrované, výškově nastavitelné, anatomicky zakřivené, opatřené stabilizačními popruhy, průvleky pro hadičku hydratačního vaku a elastickým hrudním popruhem, který lze výškově nastavit ve třech slotech. Bederák je lehce polstrovaný v úzké části u batohu a spíná se pomocí plastové přezky Bergbuckle. Záda jsou zpevněna odolnou hliníkovou konstrukcí a mohutně polstrovaná pěnou. Nad popruhy naleznete jednoduché přenášecí madlo a slídové okénko určené pro vaše jmenovky. Na bocích naleznete otvory na provlečení hadičky hydratačního vaku, několik řad modulární vazby standardu MOLLE/PALS a po dvojici kompresních popruhů sloužících k zajištění dodatečné výbavy. V případě potřeby lze využít bočních zipů k připevnění kompatibilního vybavení produktové řady MMPS.

Na přední části naleznete chlopeň pošitou modulární vazbou, která zároveň disponuje skrytou přihrádkou s látkovou kapsou. Ta umožňuje fixaci helmy či podobně rozměrného vybavení k batohu. Zadní strana chlopně je opatřena malou přihrádkou ze síťoviny. Horní víko je jištěno plastovými fastex přezkami a najdete na něm suchý zip pro vaše VELCRO nášivky, dva pruhy modulární vazby a menší kapsu přístupnou skrze zip. V interiéru hlavní kapsy naleznete přihrádku na hydratační vak, několik látkových oček pro případnou fixaci těžšího vybavení a dva jistící popruhy spínané plastovými přezkami. Dno batohu je opatřené kapsou určenou k uložení pláštěnky. Ta není součástí balení batohu.

Batoh MMPS CENTURIO IV 30 L FA nabízí:

  • odolný materiál a konstrukci
  • horní plnění
  • přední plnění
  • velmi pohodlný nosný systém
  • elastický hrudní popruh
  • bederák spínaný přezkou Bergbuckle
  • přihrádku na hydratační vak
  • boční vývody pro hydratační vak
  • modulární vazbu standardu MOLLE/PALS
  • boční kompresní popruhy
  • kompatibilitu s kapsami MMPS
  • látkovou kapsu na fixaci helmy
  • panel suchého zipu pro VELCRO nášivky
  • interní fixační popruhy
  • kapsu na uložení pláštěnky

Specifikace:

  • objem: 30 l
  • materiál: 100% polyamid 1000D Armadura
  • hmotnost: 2,09 kg
  • rozměry: 54 x 26 x 31 cm
BarvaZelená