29.3. a 1.4. máme zavřeno

Rotační pouzdro na zásobník 9mm + molle úchyt

nosič UBC-04-1 (MOLLE) ● pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360° ● samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● určeno pro nošení zásobníků 9mm Luger ● promyšlená konstrukce pouzdra umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku ● vyrobeno...
nosič UBC-04-1 (MOLLE) ● pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360° ● samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● určeno pro nošení zásobníků 9mm Luger ● promyšlená konstrukce pouzdra umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku ● vyrobeno z vysoce odolného plastu ● určeno pro profesionální použití Samosvorné univerzální pouzdro je určeno pro nošení širší škály dvouřadých zásobníků 9mm Luger do nejobvyklejších služebních zbraní užívaných ve světě – např. Glock, SIG Sauer P226/P229, SW MP9, Beretta M9, Taurus 92/99, ČZ 75 Compact, Grand Power K100, Walther P99... Umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku. Promyšlenou konstrukci fixační pružiny ocení nejen příslušníci ozbrojených složek, ale i střelci akčních střeleckých disciplín. Tento typ pouzdra používá nosič typu UBC-04-1 , díky kterému lze pouzdro jednoduše upevnit na nosný systém MOLLE MIL STD. Zásobníky tak můžete nosit na moderní taktické vestě i armádním batohu a budete je mít stále po ruce. Zásobník lze bez použití nářádí otáčet  v rozsahu 360 stupňů (16 aretovaných poloh).
Zobrazit

290,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

ESP035

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

nosič UBC-04-1 (MOLLE)pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360°samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● určeno pro nošení zásobníků 9mm Luger ● promyšlená konstrukce pouzdra umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku ● vyrobeno z vysoce odolného plastu určeno pro profesionální použití

Samosvorné univerzální pouzdro je určeno pro nošení širší škály dvouřadých zásobníků 9mm Luger do nejobvyklejších služebních zbraní užívaných ve světě – např. Glock, SIG Sauer P226/P229, SW MP9, Beretta M9, Taurus 92/99, ČZ 75 Compact, Grand Power K100, Walther P99... Umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku. Promyšlenou konstrukci fixační pružiny ocení nejen příslušníci ozbrojených složek, ale i střelci akčních střeleckých disciplín.

Tento typ pouzdra používá nosič typu UBC-04-1, díky kterému lze pouzdro jednoduše upevnit na nosný systém MOLLE MIL STD. Zásobníky tak můžete nosit na moderní taktické vestě i armádním batohu a budete je mít stále po ruce. Zásobník lze bez použití nářádí otáčet v rozsahu 360 stupňů (16 aretovaných poloh).

BarvaČerná