Náhradní pružina jednořadého tlačného zásobníku

Náhradní pružina jednořadého tlačného zásobníku Zobrazit větší
Zesílená náhradní pružina do tlačného zásobníku. Je vyrobena ze silnějšího (o 0.1mm) pružinového drátu s řádnou tepelnou úpravou. Díky tomu je schopna vytlačit těžší kuličky s větší silou-rychlostí. Stejně tak pokud máte zbraň s vysokou kadencí,...
Zesílená náhradní pružina do tlačného zásobníku. Je vyrobena ze silnějšího (o 0.1mm) pružinového drátu s řádnou tepelnou úpravou. Díky tomu je schopna vytlačit těžší kuličky s větší silou-rychlostí. Stejně tak pokud máte zbraň s vysokou kadencí, běžný tlačný zásobník může mít problém s včasným přísunem kuliček. Tato pružina tento problém řeší. Se silnější pružinou se poměrně snižuje kapacita zásobníku. Např. do 70ti ranného zásobníku se s touto silnější pružinou vejde přibližně 60 kuliček. Délka nestlačené pružiny : 59cm Použití:  Všechny tlačné zásobníky s kulatým průřezem pružiny.
Zobrazit

50,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

WS03

: WollfSpot

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


Zesílená náhradní pružina do tlačného zásobníku. Je vyrobena ze silnějšího (o 0.1mm) pružinového drátu s řádnou tepelnou úpravou. Díky tomu je schopna vytlačit těžší kuličky s větší silou-rychlostí. Stejně tak pokud máte zbraň s vysokou kadencí, běžný tlačný zásobník může mít problém s včasným přísunem kuliček. Tato pružina tento problém řeší.

Se silnější pružinou se poměrně snižuje kapacita zásobníku. Např. do 70ti ranného zásobníku se s touto silnější pružinou vejde přibližně 60 kuliček.

  • Délka nestlačené pružiny : 59cm
  • Použití:  Všechny tlačné zásobníky s kulatým průřezem pružiny.