B&T ROTEX III C - rychloupínací tlumič, šedý

B&T ROTEX III C - rychloupínací tlumič, šedý Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Precizní Rotex III tlumič a kompenzátor licencovaný od společností Brügge & Thomet AG (výrobce slavné MP5 a.o.), ale vyrobené speciálně pro Airsoft. S vynikající povrchovou úpravou je...
Precizní Rotex III tlumič a kompenzátor licencovaný od společností Brügge & Thomet AG (výrobce slavné MP5 a.o.), ale vyrobené speciálně pro Airsoft. S vynikající povrchovou úpravou je tento tenký tubusový tlumič opatřen zámkem s rohatkovým mechanismem pro těsné ukotvení na přiloženém kompenzátoru, krom toho je dnes jedním z nejlépe vypadajících airsoftových "tlumičů". Vnitřní konstrukce hlavně zaručuje, že všechny výstřely vyletí bez problému z tlumiče. Rychloupínací zámek na tlumiči umožňuje rychlé sundání/nandání tlumiče na kompenzátor, který je opatřen odpovídajícími drážkami a vnitřním závitem 14- mm (levotočivý), lze ho snadno přišroubovat na jakýkoli kompenzátor, který je opatřen odpovídajícím závitem. Vyrobeno z precizního odlehčeného kovu. Délka 160mm Barva: šedá Závit na flashideru 14- (levotočivý)
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

ASG139

: ASG

Precizní Rotex III tlumič a kompenzátor licencovaný od společností Brügge & Thomet AG (výrobce slavné MP5 a.o.), ale vyrobené speciálně pro Airsoft.
S vynikající povrchovou úpravou je tento tenký tubusový tlumič opatřen zámkem s rohatkovým mechanismem pro těsné ukotvení na přiloženém kompenzátoru, krom toho je dnes jedním z nejlépe vypadajících airsoftových "tlumičů". Vnitřní konstrukce hlavně zaručuje, že všechny výstřely vyletí bez problému z tlumiče. Rychloupínací zámek na tlumiči umožňuje rychlé sundání/nandání tlumiče na kompenzátor, který je opatřen odpovídajícími drážkami a vnitřním závitem 14- mm (levotočivý), lze ho snadno přišroubovat na jakýkoli kompenzátor, který je opatřen odpovídajícím závitem.
Vyrobeno z precizního odlehčeného kovu.

Délka 160mm

Barva: šedá

Závit na flashideru 14- (levotočivý)

BarvaŠedá