29.3. a 1.4. máme zavřeno

Ramínko podavače v.2

Ramínko podavače v.2 Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Hmotnost 3,9 g Kompatibilní s mechaboxem v.2 Plastové ramínko podavače je vyráběné  sintrováním z práškového materiálu (také zvané jako SLS 3D tisk ). Výroba je prováděna na profesionální 3D tiskárně EOS P396 ,...
Hmotnost 3,9 g Kompatibilní s mechaboxem v.2 Plastové ramínko podavače je vyráběné  sintrováním z práškového materiálu (také zvané jako SLS 3D tisk ). Výroba je prováděna na profesionální 3D tiskárně EOS P396 , která dosahuje výborné přesnosti a kvality vytištěných dílů. Podle nezávislého portálu 3Dhubs.com je EOS P396 absolutní špičkou mezi obdobnými stroji. Použitá výrobní technologie zaručuje absolutní geometrickou a rozměrovou přesnost . Nedochází k ohybu nosu s trysku tak jak se děje u ramínek vyráběných lisováním. Ramínko podavače doporučujeme kombinovat s vačkou pístového kola EOS . Při této kombinaci dochází k ideálnímu pracovnímu cyklu: 17% času pracovního cyklu - otevírání hop-up komory 30% času pracovního cyklu - držení hop-up komory otevřené 19% času pracovního cyklu - zavírání hop-up komory 34% času pracovního cyklu - hop-up komora uzavřená (výstřel)  
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

ASPARTS094

: AirsoftParts

Hmotnost3,9 g
Kompatibilní s mechaboxem

v.2

Plastové ramínko podavače je vyráběné sintrováním z práškového materiálu (také zvané jako SLS 3D tisk). Výroba je prováděna na profesionální 3D tiskárně EOS P396, která dosahuje výborné přesnosti a kvality vytištěných dílů. Podle nezávislého portálu 3Dhubs.com je EOS P396 absolutní špičkou mezi obdobnými stroji.

Použitá výrobní technologie zaručuje absolutní geometrickou a rozměrovou přesnost. Nedochází k ohybu nosu s trysku tak jak se děje u ramínek vyráběných lisováním.

Ramínko podavače doporučujeme kombinovat s vačkou pístového kola EOS. Při této kombinaci dochází k ideálnímu pracovnímu cyklu:

  • 17% času pracovního cyklu - otevírání hop-up komory
  • 30% času pracovního cyklu - držení hop-up komory otevřené
  • 19% času pracovního cyklu - zavírání hop-up komory
  • 34% času pracovního cyklu - hop-up komora uzavřená (výstřel)