CNC pouzdro závěru pro pušky TM VSR, JG BAR10, CM.701..apod.

Tvarované kovové pouzdro závěru pro airsoftové pušky série Marui VSR-10 a jejich kopie. Je celé vyrobeno z jednoho kusu hliníkové slitiny a poskytuje vysokou odolnost, nízkou hmotnost a v neposlední řadě moderní vzhled. Charakteristika...
Tvarované kovové pouzdro závěru pro airsoftové pušky série Marui VSR-10 a jejich kopie. Je celé vyrobeno z jednoho kusu hliníkové slitiny a poskytuje vysokou odolnost, nízkou hmotnost a v neposlední řadě moderní vzhled. Charakteristika Obráběné na přesných CNC strojích z jednoho kusu hliníkové slitiny AL 6061T6 Černý matný elox proti poškrábní. Žádná nastříkaná barva. Boční stěny jsou ergonomicky zešikmené a snižují hmotnost závěru na pouhých 128 g (vs 330g odlitek). Každý kus nese laserem vypálené unikátné sériové číslo. Horní upínací závity pro libovolné RIS lišty. Kluzné kroužky nejsou součástí balení. Použijte z původního těla. Vhodné pro Tokyo Marui VSR-10 a další čínské kopie, jako CYMA CM.701, JG BAR 10..apod.
Zobrazit

1 299,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

ASPRO388

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Tvarované kovové pouzdro závěru pro airsoftové pušky série Marui VSR-10 a jejich kopie. Je celé vyrobeno z jednoho kusu hliníkové slitiny a poskytuje vysokou odolnost, nízkou hmotnost a v neposlední řadě moderní vzhled.

Charakteristika

  • Obráběné na přesných CNC strojích z jednoho kusu hliníkové slitiny AL 6061T6
  • Černý matný elox proti poškrábní. Žádná nastříkaná barva.
  • Boční stěny jsou ergonomicky zešikmené a snižují hmotnost závěru na pouhých 128 g (vs 330g odlitek).
  • Každý kus nese laserem vypálené unikátné sériové číslo.
  • Horní upínací závity pro libovolné RIS lišty.
  • Kluzné kroužky nejsou součástí balení. Použijte z původního těla.
  • Vhodné pro Tokyo Marui VSR-10 a další čínské kopie, jako CYMA CM.701, JG BAR 10..apod.
BarvaČerná