29.3. a 1.4. máme zavřeno

Voděodolný zápisník Bloček ALL WEATHER - zelený

Potřeba zapisovat informace v případě nouze se v dnešní době často ignoruje právě z důvodu používání smartphonů. Papírový zápisník se tak stává přehlíženou věcí. Ale co když se mobil vybije? Situaci tak může zachránít voděodolný poznámkový blok...
Potřeba zapisovat informace v případě nouze se v dnešní době často ignoruje právě z důvodu používání smartphonů. Papírový zápisník se tak stává přehlíženou věcí. Ale co když se mobil vybije? Situaci tak může zachránít voděodolný poznámkový blok  ALL WEATHER od firmy Snugpak, který je oblíbený mezi studenty, horskými vůdci, skauty a všemi ostatními příznivci outdoorových aktivit. Umožňuje zapsání poznámky v dešti, vlhku i ve sněhové vánici. Zápisník je spojen kroužkovou vazbou, která dovoluje snadné otáčení listů až o 360°. Listy jsou vyrobeny z voděodolného papíru, na který se nejlépe píše měkkou tužkou 2B (tužka č. 1) nebo psacím perem odolným proti vlivům nepříznivého počasí. Vnitřek zápisníku je vybaven: linkovanými i čtverečkovanými stránkami stránkou s přehledem převodů mezi anglo-americkou a evropskou měrnou soustavou  pravítkem (měřítkem) - v palcích i v centimetrech Zápisník se vejde do kapes všech kalhot, bund i batohů. Rozměr: 10 x 15 cm Upozornění: I když jsou stránky bloku vyrobeny z voděodolného papíru, je to stále papír. Při dlouhodobém kontaktu s vodou může dojít k jeho promočení.
Zobrazit

99,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

00915-OLIVOVA

: SNUGPAK

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


Varianty produktů

Potřeba zapisovat informace v případě nouze se v dnešní době často ignoruje právě z důvodu používání smartphonů. Papírový zápisník se tak stává přehlíženou věcí. Ale co když se mobil vybije?

Situaci tak může zachránít voděodolný poznámkový blok ALL WEATHER od firmy Snugpak, který je oblíbený mezi studenty, horskými vůdci, skauty a všemi ostatními příznivci outdoorových aktivit. Umožňuje zapsání poznámky v dešti, vlhku i ve sněhové vánici.

Zápisník je spojen kroužkovou vazbou, která dovoluje snadné otáčení listů až o 360°. Listy jsou vyrobeny z voděodolného papíru, na který se nejlépe píše měkkou tužkou 2B (tužka č. 1) nebo psacím perem odolným proti vlivům nepříznivého počasí.

Vnitřek zápisníku je vybaven:

  • linkovanými i čtverečkovanými stránkami
  • stránkou s přehledem převodů mezi anglo-americkou a evropskou měrnou soustavou 
  • pravítkem (měřítkem) - v palcích i v centimetrech

Zápisník se vejde do kapes všech kalhot, bund i batohů.

Rozměr: 10 x 15 cm

Upozornění: I když jsou stránky bloku vyrobeny z voděodolného papíru, je to stále papír. Při dlouhodobém kontaktu s vodou může dojít k jeho promočení.

BarvaZelená