29.3. a 1.4. máme zavřeno

Manta Strobe světlo IR/červené - Černé

Manta Strobe je poziční / identifikační světlo na helmu, ideální pro vojenské operace, kopie S&S Precision.

Toto světlo bylo vyvinuto speciálně pro helmy, ale lze jej použít například i na batoh.

800,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

TB520

: FMA

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Tlačítko start lze velmi snadno najít, když světlo drží druhá ruka. Je umístěn intuitivně, takže se na něj obsluha nemusí dívat.

Světlo Manta Strobe se speciálním tvarováním pro moderní válečné helmy se zakřivením. Přizpůsobí se však i nebalistické skořepinové přilbě. Hlavní výhodou jsou režimy svícení Manta Strobe. Z infračerveného režimu se změní na bílou, aby se zabránilo předčasnému vybití. Obě strany tlačítka musí být aktivovány současně. Toto rozložení tlačítek zvýšilo bezpečnost v této oblasti.

Jedná se o velmi inovativní infračervené světlo. Nevypadá jako ostatní zařízení na trhu. Čistá zadní strana konvexního okraje tvarového faktoru příliš nesnižuje nebezpečí překážky. Koncovky lze velmi snadno najít a spustit, dokonce i v rukavicích. Při inicializaci jednotky se objeví malý motor, který třikrát zavibruje, aby operátor věděl, že svítí kontrolka.

Vlastnosti:

  • Rozměry: 3,0" (D) x 2,0625" (Š) x 1,375" (V)
  • Hmotnost: 1,5 unce (bez baterie)
  • Síla: lithiová baterie CR123
  • Materiály: nárazový polymer
  • Barva světla: infračervená, červená
  • Baterie: pouze 3V baterie typu CR123 (není součástí balení)


Popis:

Po nasazení baterie bude vibrovat.
Pokud jsou obě strany kláves stisknuty současně, zabliká červená kontrolka, stiskněte tlačítko zpět a červený blesk zhasne a zároveň bude blikat infračervené (IR potřeba používat telefon dle viz). Pro uzavření je potřeba uvolnit baterii nebo baterii vyjmout.

BarvaČerná