29.3. a 1.4. máme zatvorené

AK47 TACTICAL - výsuvná pažba - ABS (CM.522C)

AK47 TACTICAL - výsuvná pažba - ABS (SRT-13) Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Plnohodnotná airsoftová zbraň standardu AEG v plastovém těle a s kovovým mechaboxem. Výborný poměr ceny a výkonu. AK47 od firmy Spartac je dobře propracovanou airsoftovou zbraní kopírující značkové zbraně Marui. Tato verze se od běžné liší...
Plnohodnotná airsoftová zbraň standardu AEG v plastovém těle a s kovovým mechaboxem. Výborný poměr ceny a výkonu. AK47 od firmy Spartac je dobře propracovanou airsoftovou zbraní kopírující značkové zbraně Marui. Tato verze se od běžné liší taktickým předpažbím s řadou montážních kolejnic, které snadno umožňují připevnit další příslušenství, jako jsou rukojeti, svítilny..apod. Rovněž pažbička je ergonomicky tvarovatelná.  Zbraň již v základu dosahuje nadprůměrného výkonu cca 120m/s. Výkonná a spolehlivá elektrika za dobrou cenu. 600 ran v zásobníku v boji oceníte. Tělo a pažbení jsou vyrobeny z tvrdého ABS plastu, vnější hlaveň, plynové potrubí, kryt závěru, mířidla a doplňky jsou kovové.  Pažba je plastová výsuvná s kovovým trnem. Režim střelby Jednotlivě i dávka Princip funkce Elektrická Orientační výkon zbraně (+/- 10%) Energie projektilu (J) 1,43 Úsťová rychlost (m/s) 120 Úsťová rychlost (fps) 394 Teoretický dostřel (m) 54 Vhodná váha kuliček 0,25g  Vnější popis Délka (mm) až 930 Hmotnost (g) 2330 Materiál Kombinace materiálů Materiál těla kombinace kov a plast Pažba ABS plast Předpažbí ABS plast Vnitřní popis Vnitřní délka hlavně 455 mm Typ mechaboxu v.3 Materiál mechaboxu kovová slitina Ložiska 7 mm kovová Ozubená kola kovová, standardní Píst klasický plastový, jeden kovový zub Hlava pístu Plast Hop-up ano, regulovatelný, plast Zásobník Kapacita zásobníku 600 Materiál zásobníku Kov Typ zásobníku Točný vysokoapacitní zásobník Akumulátor Vhodný akumulátor Mini nebo Large Konektor Mini Tamiya Umístění ve zbrani nad mechaboxem Obsah balení Akumulátor Ano Nabíječka Ano Zásobník Ano Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

CY0269

: CYMA

Plnohodnotná airsoftová zbraň standardu AEG v plastovém těle a s kovovým mechaboxem. Výborný poměr ceny a výkonu. AK47 od firmy Spartac je dobře propracovanou airsoftovou zbraní kopírující značkové zbraně Marui. Tato verze se od běžné liší taktickým předpažbím s řadou montážních kolejnic, které snadno umožňují připevnit další příslušenství, jako jsou rukojeti, svítilny..apod. Rovněž pažbička je ergonomicky tvarovatelná.  Zbraň již v základu dosahuje nadprůměrného výkonu cca 120m/s. Výkonná a spolehlivá elektrika za dobrou cenu. 600 ran v zásobníku v boji oceníte. Tělo a pažbení jsou vyrobeny z tvrdého ABS plastu, vnější hlaveň, plynové potrubí, kryt závěru, mířidla a doplňky jsou kovové.  Pažba je plastová výsuvná s kovovým trnem.

Režim střelby

Jednotlivě i dávka

Princip funkce

Elektrická

Orientační výkon zbraně (+/- 10%)

Energie projektilu (J)

1,43

Úsťová rychlost (m/s)

120

Úsťová rychlost (fps)

394

Teoretický dostřel (m)

54

Vhodná váha kuliček

0,25g 

Vnější popis

Délka (mm)

až 930

Hmotnost (g)

2330

Materiál

Kombinace materiálů

Materiál těla

kombinace kov a plast

Pažba

ABS plast

Předpažbí

ABS plast

Vnitřní popis

Vnitřní délka hlavně

455 mm

Typ mechaboxu

v.3

Materiál mechaboxu

kovová slitina

Ložiska

7 mm kovová

Ozubená kola

kovová, standardní

Píst

klasický plastový, jeden kovový zub

Hlava pístu

Plast

Hop-up

ano, regulovatelný, plast

Zásobník

Kapacita zásobníku

600

Materiál zásobníku

Kov

Typ zásobníku

Točný vysokoapacitní zásobník

Akumulátor

Vhodný akumulátor

Mini nebo Large

Konektor

Mini Tamiya

Umístění ve zbrani

nad mechaboxem

Obsah balení

Akumulátor

Ano

Nabíječka

Ano

Zásobník

Ano

Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)120 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka930 (mm)
Délka vnitřní hlavně455 (mm)
Hmotnost2330 (g)
Materiál tělaPlast
Verze mechaboxuV3
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Hop-Up komoraPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTočný
Kapacita zásobníku600
MOSFETNE
ProcesorovkaNE
BlowbackNE
Baterie součástí baleníANO
NabíječkaANO