29.3. a 1.4. máme zatvorené

Baterie TITAN 11,1V / 6000mAh 30C Li-ion - Crane Nunchuk (trojdílná)

Dopřejte svým mazlíčkům pořádnou a kvalitní dávku energie! Přejdi na TITAN baterie a už nikdy nebudeš muset řešit problémy s bateriemi ve svých zbraních.

87,36 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

5 položky

TIT008

: TITAN

Koupí tohoto produktu získáte 21 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Jediné airsoftové baterie vyrobené v USA s jednoroční zárukou. Baterie jsou vyrobeny z kvalitních článků s vysokou energetickou hustotou. Mají 2-5x větší kapacitu a jsou schopny dodávat až 2x větší proud než běžné airsoftové baterie. I po 300 cyklech si zachovají 80% své původní původní kapacity. Nikdy se nestane, že by se nafoukly tak jako se to stává u Li-Pol baterií.

TITAN si za svými bateriemi natolik stojí, že dává nadstandardní 1 roční záruku na ztrátu výkonu nebo nafouknutí. Případné reklamace se dají uplatnit přímo u nich.

Vlastnosti:

  • napětí: 11.1 V
  • kapacita: 6000 mAh
  • konektor: T-Dean
  • provedení: Crane Nunchuk (trojdílná)
  • C Rating: 16C (ekvivalent běžné 1600 mAh 30C)
  • Velikost: 3x 19.5 mm průměr, 132 mm délka

ŽÁDNÉ NAFUKOVÁNÍ

Baterie TITAN se nikdy nenafouknou a nestanou se tak nebezpečnými, na rozdíl od Li-pol baterií, které časem degradují.

ŽÁDNÝ PAMĚŤOVÝ EFEKT

Baterie TITAN se mohou nabíjet kdykoliv bez rizika poškození, ať jsou prázdné nebo skoro plné. I když je baterie téměř vybitá a zařízení už nefunguje, baterie je stále v bezpečném stavu a lze ji opět nabít na 100%.

VÍCE ENERGIE

Počínaje rokem 2020 nová produktová řada Titan Power překonává VŠECHNY airsoftové baterie se stejným napětím a podobné velikosti na trhu - TITAN baterie jsou schopné dodat až 2x vyšší proudy, tzn. vyšší kadence arychlejší reakce spouště.

VÍCE KAPACITY

Baterie TITAN mohou uchovávat v průměru 2 – 5x více energie než jiné airsoftové baterie na trhu - to znamená delší výdrž během her a více zábavy.

EXTRÉMNÍ ŽIVOTNOST

Baterie TITAN mohou zůstávat nabité dlouhé měsíce a vždy jsou připraveny k použití. Extrémním příkladem je baterie použitá pro testování, která byla nabitá v roce 2012, a v roce 2018 měla stále 88% své původní kapacity. Tyto baterie si i po 300 cyklech uchovávají 80% své původní kapacity.

ZÁRUKA KVALITY

TITAN je jedinou společností, která dodává airsoftové baterie s 1 letou zárukou. Pokud dojde ke ztrátě výkonu nebo nafouknutí, Titan pak zašle novou baterii nebo vrátí peníze.