29.3. a 1.4. máme zatvorené

Batoh Wisport® Caracal 22l - černý

Malý batoh pro každodenní použití, ideální pro jednodenní výlety, na kolo i na lyže. Nosný systém Airback poskytuje vynikající ventilaci a pohodlí. Nosný systém Airback Jedná se o unikátní konstrukci batohů firmy Wisport. Nosný systém...
Malý batoh pro každodenní použití, ideální pro jednodenní výlety, na kolo i na lyže. Nosný systém Airback poskytuje vynikající ventilaci a pohodlí. Nosný systém Airback Jedná se o unikátní konstrukci batohů firmy Wisport. Nosný systém AirBack® dosahuje maximálního odvětrání mezi batohem a zády uživatele, čehož je docíleno použitím sklolaminátových prutů integrovaných do konstrukce batohu. Pruty prohýbají zadní stěnu batohu a oddalují ji tím od síťovinového pásu, o který jsou opřena záda uživatele. Mezi zády a zadní stěnou batohu tedy vzniká mezera, ta se dá navíc do jisté míry zvětšit posunem speciálního panelu. Díky vzniklé mezeře je umožněno dobré větrání zad a odpařování potu. Výhodou oddálení batohu od zad je také to, že se tím zabrání případnému tlaku neskladných předmětů do zad uživatele. Nosný systém AirBack® dále umožňuje částečnou úpravu podle výšky uživatele. Díky promyšlené konstrukci, možnosti nastavení a kvalitnímu polstrování poskytuje batoh vysoký komfort nošení a dlouhodobou spolehlivost. Hlavní prostor batohu má zapínání na zip. Může nést také Camelbag, má otvor na picí hadičku a náústek. Přední externí kapsa má horní vstup a je také zapínána zipem. Má na obou stranách i vpředu a na obou základnách bederního pásu popruhovinu kompatibilní s připevňovacími systémy MOLLE na upevnění dalšího vybavení. Vpředu po stranách jsou dole, na konci svislých MOLLE popruhů “D“ kroužky na upevnění další výbavy. Batoh je dodáván s převlekem / pláštěnkou skrytým ve dvojitém dně. Na každém boku jsou 2 kompresní popruhy k úpravě objemu batohu sloužící zároveň k upevnění dalšího vybavení, které se nevejde do batohu nebo které potřebujete mít po ruce. Tím se ještě zvětšuje přepravní kapacita batohu. Ergonomické ramenní popruhy, hrudní popruh a bederní pás jsou osazeny plastovými přezkami a rychlosponami. Batoh je nahoře opatřen rukojetí pro nesení v ruce, užitečnou při nasazování / sundávání batohu nebo například při překonávání brodu. Na přední straně nahoře je batoh osazen velcro panelem na připevnění ID štítku, vlajky a podobně. Pod velcro panelem má batoh vyšitý nápis CARACAL.   Objem: 22 litrů. Upevnění: 2 ramenní popruhy 1 bederní pás 1 hrudní popruh – všechny se zapínáním na přezky. Materiál: nylon Cordura® 500. Zipy: WISPORT®. Spony / přezky: ITW NEXUS®. Hmotnost: 1 000 g. Počet vnitřních komor: 1. Počet kapes: 4. Rozměry: 48 cm x 30 cm x 18 cm. Účel: survival, vojenský, ASG, výlety, cyklistika, lyžování.
Viac

121,50 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

CARACAL-01

: Wisport

Koupí tohoto produktu získáte 29 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Malý batoh pro každodenní použití, ideální pro jednodenní výlety, na kolo i na lyže. Nosný systém Airback poskytuje vynikající ventilaci a pohodlí.

Nosný systém Airback

Jedná se o unikátní konstrukci batohů firmy Wisport. Nosný systém AirBack® dosahuje maximálního odvětrání mezi batohem a zády uživatele, čehož je docíleno použitím sklolaminátových prutů integrovaných do konstrukce batohu. Pruty prohýbají zadní stěnu batohu a oddalují ji tím od síťovinového pásu, o který jsou opřena záda uživatele. Mezi zády a zadní stěnou batohu tedy vzniká mezera, ta se dá navíc do jisté míry zvětšit posunem speciálního panelu. Díky vzniklé mezeře je umožněno dobré větrání zad a odpařování potu. Výhodou oddálení batohu od zad je také to, že se tím zabrání případnému tlaku neskladných předmětů do zad uživatele.

Nosný systém AirBack® dále umožňuje částečnou úpravu podle výšky uživatele. Díky promyšlené konstrukci, možnosti nastavení a kvalitnímu polstrování poskytuje batoh vysoký komfort nošení a dlouhodobou spolehlivost.

Hlavní prostor batohu má zapínání na zip.

Může nést také Camelbag, má otvor na picí hadičku a náústek.

Přední externí kapsa má horní vstup a je také zapínána zipem.

Má na obou stranách i vpředu a na obou základnách bederního pásu popruhovinu kompatibilní s připevňovacími systémy MOLLE na upevnění dalšího vybavení.

Vpředu po stranách jsou dole, na konci svislých MOLLE popruhů “D“ kroužky na upevnění další výbavy.

Batoh je dodáván s převlekem / pláštěnkou skrytým ve dvojitém dně.

Na každém boku jsou 2 kompresní popruhy k úpravě objemu batohu sloužící zároveň k upevnění dalšího vybavení, které se nevejde do batohu nebo které potřebujete mít po ruce. Tím se ještě zvětšuje přepravní kapacita batohu.

Ergonomické ramenní popruhy, hrudní popruh a bederní pás jsou osazeny plastovými přezkami a rychlosponami.

Batoh je nahoře opatřen rukojetí pro nesení v ruce, užitečnou při nasazování / sundávání batohu nebo například při překonávání brodu.

Na přední straně nahoře je batoh osazen velcro panelem na připevnění ID štítku, vlajky a podobně.

Pod velcro panelem má batoh vyšitý nápis CARACAL.

 

Objem: 22 litrů.

Upevnění: 2 ramenní popruhy 1 bederní pás 1 hrudní popruh – všechny se zapínáním na přezky.

Materiál: nylon Cordura® 500.

Zipy: WISPORT®.

Spony / přezky: ITW NEXUS®.

Hmotnost: 1 000 g.

Počet vnitřních komor: 1.

Počet kapes: 4.

Rozměry: 48 cm x 30 cm x 18 cm.

Účel: survival, vojenský, ASG, výlety, cyklistika, lyžování.

FarbaČierna