29.3. a 1.4. máme zatvorené

SA-G11 KeyMod EBB Carbine

Známá značka na airsoftovém trhu Specna Arms představuje novou sérii SA-G!

Repliky SA-G svou úrovní řemeslného zpracování mohou konkurovat replikám špičkových výrobců! Série G se skládá z karabin v několika zajímavých konfiguracích, včetně modelů vybavených integrovaným dalekohledem, dvojnožkou nebo předpažbím KeyMod.

202,76 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

3 položky

SPARMS171

: Specna Arms

Koupí tohoto produktu získáte 49 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Replika, podobně jako originál, byla vyrobena z odolného polymeru, kovu a na nejzranitelnějších místech z oceli (ocelové díly zahrnují šrouby, čepy a adaptéry taktického popruhu). Replika je vybavena přední RIS 22 mm lištou (nahoře a dole) a také KeyMod sloty (po stranách). Do předpažbí se pak vkládá baterie.

Replika se vyznačuje velmi dobrým sladěním dílů a také tím, že byla vyrobena z matného polymeru. Důležitější prvky byly spojeny kolíky. Tímto způsobem lze měnit konkrétní prvky, například zásobníkovou šachtu. Tělo repliky je vyrobené z pevného polymeru má individuální sériové číslo, označení výrobce a estetické symboly voliče režimu střelby. Na horní straně repliky je klasické transportní madlo s RIS 22mm kolejnicí a také nastavitelná pevná mířidla. Replika má pažbu sklopnou do strany, což zjednodušuje přepravu a obsluhu v úzkých prostorách. Kovová hlaveň je vybavena flashhideredm namontovaným na 14 mm CW závitu.

Srdce repliky tvoří LiPo Ready mechabox V3 s instalovaným mikrokonektorem. Mechabox je plně nastavený pro úpravy a implementace mikrokonektoru pozitivně ovlivňuje rychlost reakce spouště a rychlost střelby repliky.

Replika je plně kompatibilní s LiPo a LiFe bateriemi. Vzhledem k základní úsťové rychlosti ~380 FPS, kterou zajišťuje hlavní pružina instalovaná standardně výrobcem, je replika ideální pro použití na střední vzdálenosti.

Replika je vybavena systémem rychlé výměny pružiny - Enter & Convert™. Pro získání přístupu k mechaboxu je nutné pouze odstranit čep umístěný v západce blokující pažbu. Tímto způsobem je získán přístup k hlavnímu vedení pružiny, které lze rychle a snadno vytáhnout zadní stranou mechaboxu. Díky tomuto systému je možné snadno a rychle přizpůsobit sílu repliky podmínkám očekávaným na hřišti bez nutnosti mít přístup do dílny nebo k sadě speciálních nástrojů. Celá výměna pružiny trvá 45 sekund a vyžaduje pouze jeden šroubovák.

Replika, podobně jako originál, byla upravena pro použití leváky i praváky díky oboustrannému voliči režimu střelby.

Replika využívá zajímavé řešení v podobě systému EBB (Electric Blow Back), který uvádí nosič závěru do pohybu, čímž zvyšuje realističnost a přibližuje jej živému originálu zbraně.

Sada obsahuje Hi-Cap zásobník s kapacitou až 350 BBs.

Každá replika prochází již v továrně předdodávkovou kontrolou potvrzenou speciálním certifikátem s hologramem a individuálním sériovým číslem přiděleným každé replice.

Sada neobsahuje baterii ani nabíječku.

Sada obsahuje:

  • replika
  • zásobník Hi-Cap na 350 BBs
  • extra hlavní pružina M90
  • osvědčení
  • manuál
FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)500 (mm)
Délka vnější (maximální)715 (mm)
Délka vnitřní hlavně250 (mm)
Hmotnost2800 (g)
Materiál tělaPlast
Počet kovových zubů pístu14
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Hop-Up komoraPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTočný
Kapacita zásobníku350
BlowbackANO
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE