Pražská predajňa otvorená 23. - 24. Marca od 12:00 do 18:00

ASG HPA hadice Remote line, 4500 psi

Vysoce kvalitní a odolná vysokotlaká hadice pro airsoftové zbraně HPA. Tato vzduchová hadice je navržena tak, aby při připojení k vhodné vysokotlaké vzduchové lahvi zvládla tlak vzduchu až 4500 psi. J e plně kompatibilní se...
Vysoce kvalitní a odolná vysokotlaká hadice pro airsoftové zbraně HPA. Tato vzduchová hadice je navržena tak, aby při připojení k vhodné vysokotlaké vzduchové lahvi zvládla tlak vzduchu až 4500 psi. J e plně kompatibilní se standardními USzávity (NPT), což znamená maximální kompatibilitu s různými airsoftovými zbraněmi HPA. Jádro vzduchová hadice HPA o výkonu 4500 PSI je vyrobeno z TPEE. Toto jádro je pak chráněno 24 pramennou pletenou směsí z polyesterových vláken a nakonec vzduchovou hadici HPA doplňuje horní vrstva potažená TPU. Nástavce QD na obou koncích využívají rychlé připevnění hadice k lahvi HPA i k airsoftové zbrani a konec hadice má funkci otevřeno / zavřeno.
Viac

38,60 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

5 položky

ASG274

: ASG

Koupí tohoto produktu získáte 9 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Vysoce kvalitní a odolná vysokotlaká hadice pro airsoftové zbraně HPA.

Tato vzduchová hadice je navržena tak, aby při připojení k vhodné vysokotlaké vzduchové lahvi zvládla tlak vzduchu až 4500 psi.

Je plně kompatibilní se standardními USzávity (NPT), což znamená maximální kompatibilitu s různými airsoftovými zbraněmi HPA.

Jádro vzduchová hadice HPA o výkonu 4500 PSI je vyrobeno z TPEE. Toto jádro je pak chráněno 24 pramennou pletenou směsí z polyesterových vláken a nakonec vzduchovou hadici HPA doplňuje horní vrstva potažená TPU. Nástavce QD na obou koncích využívají rychlé připevnění hadice k lahvi HPA i k airsoftové zbrani a konec hadice má funkci otevřeno / zavřeno.

FarbaČierna