29.3. a 1.4. máme zatvorené

PTS MTEK Flux helma - Zelená

PTS MTEK Flux helma - Zelená Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

MTEK FLUX helma je hmatatelným výsledkem mnohaletého úsilí o návrh a vývoj s cílem vytvořit pokročilý modulární systém přileb. Slovo FLUX je zkratka pro Future, Lightweight, Undercut, eExpandable a je odvozeno z latinského fluxus, což znamená „tok“.
Přilba FLUX je speciálně navržena tak, aby kopírovala přirozený tvar vaší hlavy, takže má za následek větší pohodlí a stabilitu.

Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

PTS049-OD

: PTS

MTEK FLUX helma je hmatatelným výsledkem mnohaletého úsilí o návrh a vývoj s cílem vytvořit pokročilý modulární systém přileb. Slovo FLUX je zkratka pro Future, Lightweight, Undercut, eExpandable a je odvozeno z latinského fluxus, což znamená „tok“.
Přilba FLUX je speciálně navržena tak, aby kopírovala přirozený tvar vaší hlavy, takže má za následek větší pohodlí a stabilitu, i když ji budete nosit celé hodiny nebo s připojeným více příslušenstvím. To vede k aktivnímu snížení psychické a fyzické únavy, zvláště když ani na jedno nemáte čas.

Profil okraje skořepiny FLUX je navržen tak, aby byl plně kompatibilní se všemi vašimi oblíbenými komunikačními náhlavními soupravami, brýlemi a respirátory. Zadní profil umožňuje správnou vůli, když máte na sobě balistickou vestu a neomezuje pohyb ani vleže na břiše. Spodní část skořepiny FLUX se rozšiřuje dále dolů a vrací se do středu. Tím se sníží zadní montážní poloha zádržného systému a umožní systému zavěšení dále kolébku vaší hlavy. To výrazně přispívá k celkové stabilitě přilby, zejména při nošení velkých systémů pro noční vidění aka NODů (Night Observation Devices) nebo jiných namontovaných doplňků.

Replika přilby PTS MTEK FLUX je extrémně věrná replika s vysoce kvalitním, správně texturovaným a přesně zbarveným vysoce pevným polymerovým pláštěm. Vysoce kvalitní, extrémně pohodlné pěnové vložky jsou rekonfigurovatelné a spolu s plně nastavitelným systémem pásků pod bradou umožňují, aby tato helma seděla téměř na všechny velikosti hlavy. Stejně jako skutečný MTEK FLUX používá replika bezšroubovou skořepinu pro lišty příslušenství FLUX a přesně specifikovaný držák pro NVG. Lišty příslušenství FLUX jsou plně kompatibilní s MLOK, což umožňuje připojení velkého množství doplňků dostupných na trhu.

Vlastnosti:

  • Matný FLUX Shell
  • Předinstalované přídavné lišty FLUX - kompatibilní s M-LOK
  • Předinstalovaný plášť s držákem NVG
  • Zahrnuje balení retenčního popruhu, bungee šňůrek, vnějšího suchého zipu a vycpávky na suchý zip

Specifikace:

Barevné provedení – černá / písková / OD zelená
Materiál – ABS vyztužený skleněnými vlákny
Hmotnost - 34,56 oz. (980 gramů) (cca)
Rozměr – 285 x 235 x 170 mm

Upozornění: Tento produkt je určen pouze pro účely airsoftu, školení a simulace. Nesprávné používání airsoftových produktů, včetně skutečných střelných zbraní, je potenciálně nebezpečné a může způsobit vážné zranění. Společnost PTS nepřijímá žádnou odpovědnost za zneužití tohoto produktu.

FarbaZelená