PDiK gen.2 HPA konverze pro AEG V2

PDiK gen.2 HPA konverze pro AEG V2 Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazení je do standartního mechyboxu verze 2  Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy cca...
Poloautomatický HPA kit pro AEG V2  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazení je do standartního mechyboxu verze 2  Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic) blow back: NE nutnost akumulátoru: ne materiál mechaboxu: ZnAl materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made Set obsahuje: HPA set vzduchového válce, trysky 21.4 mm a mechanizmu PDiK U setu je základní tryska vhodná pro zbraně M4/16, ale je možné ji vyměnit a tím lze použít set i do jiného modelu zbraně, který používá mechabox V2. Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně. Základní tryska od výrobce je s těsněním a odpovídá délce 21,4mm Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům. Set umožňuje přestavbu z AEG M4/M16/MP5/ G3 a jiné s V2 na poloautomatické. Díky velkému potenciálu HPA setu lze na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku. Pro instalaci je potřeba u Vašeho mechaboxu odstranit :
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

MANC052

: Mancraft

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2

 Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazení je do standartního mechyboxu verze 2 

Technické parametry:
doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar
ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s
režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic)
blow back: NE
nutnost akumulátoru: ne
materiál mechaboxu: ZnAl
materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made

Set obsahuje:
HPA set vzduchového válce, trysky 21.4 mm a mechanizmu PDiK

U setu je základní tryska vhodná pro zbraně M4/16, ale je možné ji vyměnit a tím lze použít set i do jiného modelu zbraně, který používá mechabox V2.
Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně. Základní tryska od výrobce je s těsněním a odpovídá délce 21,4mm

Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům.

Set umožňuje přestavbu z AEG M4/M16/MP5/ G3 a jiné s V2 na poloautomatické. Díky velkému potenciálu HPA setu lze na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku.

Pro instalaci je potřeba u Vašeho mechaboxu odstranit :