HPA Konverzní kit F1 pro Ares Amoeba

F1 je vysoce výkonný univerzální válec HPA (High Pressure Air), který je navržen tak, aby odpovídal prakticky všem gearboxům AEG. Je k dispozici jako verze s centrální řadou, která bude pracovat s většinou běžných typů převodovek, ale je k...
F1 je vysoce výkonný univerzální válec HPA (High Pressure Air), který je navržen tak, aby odpovídal prakticky všem gearboxům AEG. Je k dispozici jako verze s centrální řadou, která bude pracovat s většinou běžných typů převodovek, ale je k dispozici i ve verzi Offset, která pracuje s těmito unikátními gearboxemi, jako jsou V6 a V7. Nahradí původní součásti gearboxu programovatelným pneumatickým systémem, který umožňuje vyšší výkon, větší spolehlivost a úplnou nastavitelnost. To umožňuje F1 vyplnit jakoukoli roli od CQB až po DMR či sniper bez dalších potřebných komponentů. F1 používá vlastní solenoid navržený společností PolarStar a vyráběný firmou MAC Valves. Konstrukce umožňuje, aby se solenoid stal nedílnou součástí systému a nikoliv pouze přepínačem pro regulaci průtoku vzduchu. Toto nejen činí F1 kompaktnější, ale také minimalizuje mrtvý objem uvnitř systému, zvyšuje účinnost a snižuje dobu odezvy. Na rozdíl od podobných systémů obsahuje systém F1 systém dvojího řízení průtoku, který umožňuje regulaci úsťové rychlosti a dvoustupňový systém palby přes integrovaný zpětný ventil. Systém zpětného ventilu reguluje úsťovou rychlost podle směru pohybu a současně řídí průtok na sekundární systém palby. Tento jedinečný design podporuje jak zvýšení cyklické rychlosti, tak hladší komorování. Funkce: Obráběná konstrukce z hliníkové slitiny zajišťuje vynikající odolnost a lehký design Bezproblémová konstrukce umožňuje jednoduchou a bezproblémovou údržbu Vzduchová tryska Delrin Může být použit s bateriemi mezi 7.4v a 1.08v (doporučeno je 7.4v-8.4v) FCU umožňuje nastavení rychlosti střelby, max poloautomatického a selekčního režimu 2-9 ranné dávky Solenoid vyrobený firmou MAC činí systém F1 kompaktnější a účinnější Dvouúčelový systém řízení průtoku umožňuje regulaci úsťové rychlosti a dvoustupňový systém palby, čímž se zvyšuje cyklická rychlost a hladší komorování. 5 pohyblivých částí nabízí extrémní spolehlivost a usnadňuje údržbu FCU a spouštěcí deska zahrnuty Délka: 4 " Kompatibilita: Ares Amoeba Materiál: hliníková slitina
Viac

442,91 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

F1-AMOEBA

: Polarstar

Koupí tohoto produktu získáte 109 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


F1 je vysoce výkonný univerzální válec HPA (High Pressure Air), který je navržen tak, aby odpovídal prakticky všem gearboxům AEG. Je k dispozici jako verze s centrální řadou, která bude pracovat s většinou běžných typů převodovek, ale je k dispozici i ve verzi Offset, která pracuje s těmito unikátními gearboxemi, jako jsou V6 a V7. Nahradí původní součásti gearboxu programovatelným pneumatickým systémem, který umožňuje vyšší výkon, větší spolehlivost a úplnou nastavitelnost. To umožňuje F1 vyplnit jakoukoli roli od CQB až po DMR či sniper bez dalších potřebných komponentů.

F1 používá vlastní solenoid navržený společností PolarStar a vyráběný firmou MAC Valves. Konstrukce umožňuje, aby se solenoid stal nedílnou součástí systému a nikoliv pouze přepínačem pro regulaci průtoku vzduchu. Toto nejen činí F1 kompaktnější, ale také minimalizuje mrtvý objem uvnitř systému, zvyšuje účinnost a snižuje dobu odezvy.

Na rozdíl od podobných systémů obsahuje systém F1 systém dvojího řízení průtoku, který umožňuje regulaci úsťové rychlosti a dvoustupňový systém palby přes integrovaný zpětný ventil. Systém zpětného ventilu reguluje úsťovou rychlost podle směru pohybu a současně řídí průtok na sekundární systém palby. Tento jedinečný design podporuje jak zvýšení cyklické rychlosti, tak hladší komorování.

Funkce:

  • Obráběná konstrukce z hliníkové slitiny zajišťuje vynikající odolnost a lehký design
  • Bezproblémová konstrukce umožňuje jednoduchou a bezproblémovou údržbu
  • Vzduchová tryska Delrin
  • Může být použit s bateriemi mezi 7.4v a 1.08v (doporučeno je 7.4v-8.4v)
  • FCU umožňuje nastavení rychlosti střelby, max poloautomatického a selekčního režimu
  • 2-9 ranné dávky
  • Solenoid vyrobený firmou MAC činí systém F1 kompaktnější a účinnější
  • Dvouúčelový systém řízení průtoku umožňuje regulaci úsťové rychlosti a dvoustupňový systém palby, čímž se zvyšuje cyklická rychlost a hladší komorování.
  • 5 pohyblivých částí nabízí extrémní spolehlivost a usnadňuje údržbu
  • FCU a spouštěcí deska zahrnuty
  • Délka: 4 "
  • Kompatibilita: Ares Amoeba
  • Materiál: hliníková slitina