Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

AIR PYTH PPC 6inch - černý - bez log značek

AIR PYTHON PPC 6inch - černý Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Tokyo Marui Python PPC Custom 6 "revolver je manuální, natahovací vzduchový revolver s realistickými patronami a hlavně s nastavitelným Hop-Up systémem pro rotaci kuličky a delší dolet. Tělo je vyrobeno z vysoce kvalitního plastu, který se nachází...
Tokyo Marui Python PPC Custom 6 "revolver je manuální, natahovací vzduchový revolver s realistickými patronami a hlavně s nastavitelným Hop-Up systémem pro rotaci kuličky a delší dolet. Tělo je vyrobeno z vysoce kvalitního plastu, který se nachází ve všech zbraních Tokyo Marui a je lehký a snadno ovladatelný , vynikající volba pro začátečníky nebo mladší hráče. Funkce:      Lehké, vysoce kvalitní plastové tělo      Realistické nábojnice      Nastavitelný Hop-Up      Úsťová rychlost cca 200 FPS Specifikace:      Délka: 300 mm      Hmotnost: 446 g      Hop Up: Nastavitelný      Kapacita: 6 ran      FPS: Přibl. 200 FPS Balení obsahuje:      1x Tokyo Marui Python PPC Custom 6inch - černý      6x nábojnice      1x Návod (včetně papírových terčů)
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

MKM0034

: Tokyo Marui

Tokyo Marui Python PPC Custom 6 "revolver je manuální, natahovací vzduchový revolver s realistickými patronami a hlavně s nastavitelným Hop-Up systémem pro rotaci kuličky a delší dolet. Tělo je vyrobeno z vysoce kvalitního plastu, který se nachází ve všech zbraních Tokyo Marui a je lehký a snadno ovladatelný , vynikající volba pro začátečníky nebo mladší hráče.

Funkce:
     Lehké, vysoce kvalitní plastové tělo
     Realistické nábojnice
     Nastavitelný Hop-Up
     Úsťová rychlost cca 200 FPS

Specifikace:
     Délka: 300 mm
     Hmotnost: 446 g
     Hop Up: Nastavitelný
     Kapacita: 6 ran
     FPS: Přibl. 200 FPS

Balení obsahuje:
     1x Tokyo Marui Python PPC Custom 6inch - černý
     6x nábojnice
     1x Návod (včetně papírových terčů)

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)60 (m/s)
Délka300 (mm)
Hmotnost446g
Materiál tělaPlast
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku6