29.3. a 1.4. máme zatvorené

Pánské tričko Under Armour Charged Cotton Sportstyle T-Shirt, GRN

Pánské tričko Under Armour Charged Cotton Sportstyle T-Shirt, GRN, velikost M Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Triko od známé americké firmy Under Armour, která se specializuje na výrobu sportovního a funkčního oblečení pro sportovce a ozbrojené složky

Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

: UNDER ARMOUR

Pánské tričko s krátkým rukávem volného střihu Under Armour CC Sportstyle je ideální volbou pro volný čas a běžné nošení, ale svou úlohu hravě zvládne i při sportu. Je vyrobeno z velmi příjemného materiálu Charged Cotton s anti-bakteriální technologií Anti-Odor a Moisture Transport System. Triko je dále vyrobeno ze speciální strečové konstrukce 4-way stretch, která podporuje plnou pohyblivost a navíc skvěle vysychá. 

Materiál: bavlna, polyester, spandex

Lze prát v pračce

  • Charged Cotton
    Po letech, kdy bavlna byla označována za nepřítele, si Under Armour vzal, co matka příroda udělala a vylepšil to. Charged Cotton® poskytuje stejné pohodlí jako bavlna, ale vysychá mnohem rychleji a pracuje společně s tělem sportovce.
  • 4-Way Stretch
    Konstrukce oděvů s touto technologií umožňuje roztahování materiálu ve všech čtyřech směrech. Oděvy s touto technologií podporují plnou pohyblivost a skvěle odvádí vlhkost a vysychají.
  • Moisture Transport System
    Speciální technologie, která odvádí pot od tvého těla na povrch. Oděvy díky tomu lépe vysychají a udrží tě tak v suchu.
  • Anti-Odor
    Tato technologie udržuje svršek svěží tím, že brání růstu bakterií způsobujících zápach.
 hrudníkpas
XS76-8167-70
SM86-9272-76
MD96-10280-85
LG106-11289-94
XL116-12299-104
XXL127-132109-116

Hrudník: Měřte v podpaží na místě, kde je hrudník nejobjemnější. Obtočte metr kolem dokola Vašeho těla a zaznamenejte naměřenou hodnotu.

Pas: Měřte v místě pasu - přímo nad boky (kyčlemi). Dejte pozor, abyste břicho příliš nezatahovali a nechali tak lehkou vůli.

FarbaZelená