Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

Kukla Arc'teryx LEAF Cold WX Balaclava SV

Kukla Arc\'teryx LEAF Cold WX Balaclava SV, velikost S-M Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Kukla  Arc'teryx LEAF Cold WX Balaclava SV  je určena do chladného počasí jako ochrana proti špatným povětrnostním podmínkám a k udržení tělesného tepla.  Ergonomická konstrukce  kukly nabízí  kompatibilitu se všemi moderními typy přileb,...
Kukla  Arc'teryx LEAF Cold WX Balaclava SV  je určena do chladného počasí jako ochrana proti špatným povětrnostním podmínkám a k udržení tělesného tepla.  Ergonomická konstrukce  kukly nabízí  kompatibilitu se všemi moderními typy přileb, taktických brýlí i přístrojů nočního vidění . Díky  plochým švům  a  prodyšnému materiálu v oblasti nosu a úst se výrazně zvyšuje komfort během jejího použití . Kukla má rozšíření v oblasti krku a ramen, proto poskytuje skvělou bariéru proti větru i sněhu. Materiál:  GORE® WINDSTOPPER® 3L 70d Stretch Nylon Plain Weave (oblast úst) Materiál:  POLARTEC® 6.8Oz Power Stretch® Knit (tělo kukly) Ploché švy pro maximální pohodlí a komfort Anatomický střih kompatibilní s balistickými helmami a brýlemi Váha:  80 gramů Údržba: Lze prát v pračce na max (30°C)! Neužívat aviváž ani jiné přípravky na úpravu vody! Sušit volně nikoluv v sušičce! Nežehlit !
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

Kukla Arc'teryx LEAF Cold WX Balaclava SV je určena do chladného počasí jako ochrana proti špatným povětrnostním podmínkám a k udržení tělesného tepla. Ergonomická konstrukce kukly nabízí kompatibilitu se všemi moderními typy přileb, taktických brýlí i přístrojů nočního vidění. Díky plochým švům a prodyšnému materiálu v oblasti nosu a úst se výrazně zvyšuje komfort během jejího použití. Kukla má rozšíření v oblasti krku a ramen, proto poskytuje skvělou bariéru proti větru i sněhu.

  • Materiál: GORE® WINDSTOPPER® 3L 70d Stretch Nylon Plain Weave (oblast úst)
  • Materiál: POLARTEC® 6.8Oz Power Stretch® Knit (tělo kukly)
  • Ploché švy pro maximální pohodlí a komfort
  • Anatomický střih kompatibilní s balistickými helmami a brýlemi
  • Váha: 80 gramů

Údržba:

  • Lze prát v pračce na max (30°C)!
  • Neužívat aviváž ani jiné přípravky na úpravu vody!
  • Sušit volně nikoluv v sušičce!
  • Nežehlit !
FarbaPiesočná