29.3. a 1.4. máme zatvorené

CNC spoušť AR15 - T

CNC spoušť AR15 - T (Černá) Zväčšiť
Spoušt je nově navržená tvarová spoušt pro airsoftové zbraně typu M4. Spoušť je vyrobená z leteckého duralu EN AW 7075, který má  pevnost oceli  a hmotnost hliníku, proto je vhodný na tyto namáhané díly. Spoušť je vyráběná na CNC obráběcím centru...
Spoušt je nově navržená tvarová spoušt pro airsoftové zbraně typu M4. Spoušť je vyrobená z leteckého duralu EN AW 7075, který má  pevnost oceli  a hmotnost hliníku, proto je vhodný na tyto namáhané díly. Spoušť je vyráběná na CNC obráběcím centru a má povrchovou úpravu ochranným eloxování o síle  5µm v několika barevných variantách  (0,005mm). Spoušť je navržená v  Tokyo Marui standardu , což znamená, že lze spoušť používat  bez úprav  s většinou spoušťových kontaktů a ve všech Zinkolitových i CNC mechaboxech verze II (platí pouze pro zbraně M4). Nový typ spouště lze poznat podle vyrytého označení na spoušti. Spoušť má standardní chod a nezrychluje střelbu, ale díky tvaru a barevnému odstínu je velmi  zajímavým doplňkem zbraně . Označení " B " znamená tvar spoušťě, nikoliv označení verze. Obsah balení: 1 ks Spoušť typ B  (materiál letecký dural EN AW 7075, eloxována). Součástí balení není pružinka, lze použít původní. Ke spoušti lze dokoupit různé přepínače střelby pro zbraně M4, které společně tvoří zajímavý designový celek každé zbraně.
Viac

11,78 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 10 položky

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Spoušt je nově navržená tvarová spoušt pro airsoftové zbraně typu M4. Spoušť je vyrobená z leteckého duralu EN AW 7075, který má pevnost oceli a hmotnost hliníku, proto je vhodný na tyto namáhané díly. Spoušť je vyráběná na CNC obráběcím centru a má povrchovou úpravu ochranným eloxování o síle 5µm v několika barevných variantách (0,005mm).

Spoušť je navržená v Tokyo Marui standardu, což znamená, že lze spoušť používat bez úprav s většinou spoušťových kontaktů a ve všech Zinkolitových i CNC mechaboxech verze II (platí pouze pro zbraně M4).

Nový typ spouště lze poznat podle vyrytého označení na spoušti.

retroarms-marking-new-spouste-trigger-oznaceni-airsoft-cnc

Spoušť má standardní chod a nezrychluje střelbu, ale díky tvaru a barevnému odstínu je velmi zajímavým doplňkem zbraně.

Označení "B" znamená tvar spoušťě, nikoliv označení verze.

Obsah balení:

  • 1 ks Spoušť typ B (materiál letecký dural EN AW 7075, eloxována).

Součástí balení není pružinka, lze použít původní.

Ke spoušti lze dokoupit různé přepínače střelby pro zbraně M4, které společně tvoří zajímavý designový celek každé zbraně.