29.3. a 1.4. máme zatvorené

GC16 E.T.U. Wild Hog 13.5 Inch

Řada zbraní typu M4/M16 od G&G s označením GC16 je celokovová. Navíc je vybavena elektronikou, která nabízí funkci mosfet a burst.  Vnitřní spoušťové kontakty byly nahrazeny elektronickými mikrospínači a v tubusu pažby je umístěn elektronický...
Řada zbraní typu M4/M16 od G&G s označením GC16 je celokovová. Navíc je vybavena elektronikou, která nabízí funkci mosfet a burst.  Vnitřní spoušťové kontakty byly nahrazeny elektronickými mikrospínači a v tubusu pažby je umístěn elektronický obvod označený jako E.T.U. (Electronic trigger unit). Toto řešení přináší: • Velmi rychlou odezva spouště ! • Citlivější spoušť s kratším zdvihem. • MOSFET, neboli elektronické relé, které chrání spínače a zrychluje odezvu motoru • Možnost nastavit místo režimu dávka režim burst. Tedy tří-rannou dávku na jeden stisk spouště.  Stejně jako je to u některých skutečných zbraní M4. Výhodou systému je vyšší pravděpodobnost zásahu, ale menší spotřeba střeliva. (Nastavuje se podržením spouště v režimu dávka na více než 10 sekund, po odpojení baterie se vypne) Kovový horní i kovový spodní díl jsou špičkově slícovány. Nenachází se zde žádné otřepy, nebo stopy po odlévání, jak je na příklad u zbraní z číny běžné. Tělo má moderní tvar stylu VLTOR. Vypouštění zásobníku je oboustranné a s tejně tak přepínač střelby lze ovládat z obou stran. Natahovací páka závěru je zvětšená pro lepší úchop. Jejím natažením se klasicky odklápí prachová krytka závěru na pravé straně zbraně a odsouvá plech imitující závěr. Pod ním se skrývá klasická regulace HopUp zařízení. Spodní díl těla je laserově označen logem výrobce a unikátním sériovým číslem. Zbraň je osazena předpažbím KeyMod, což je velmi moderní a populární systém, kdy se pomocí zámků snadno a rychle připevní montážní RIS lišty. Systém je velmi variabilní a je jen na uživateli kolik, jak dlouhé a kde si lišty osadí. Tyto lišty je třeba dokupovat samostatně dle potřeb uživatele. Výhodou tohoto systému je také nízká hmotnost. Hlaveň, která předpažbím prochází, je pevně přišroubována a absolutně nehrozí žádné kývání. Celek se zdá mnohem pevnější, než klasická předpažbí M4. Akumulátor se vkládá do těla plastové výsuvné pažby stylu Crane LMT. V zadní části lze po stisku tlačítka odklopit gumovou patku do strany a vložit klasický dělený akumulátor Mini CQB (dvojdílná z malých článků). Zbraň má klasický MiniTamyia konektor. Pažba je samozřejmě výsuvná, šesti-polohová, na tubusu se neviklá a má pojistku, proti samovolnému vysunutí. Navíc je v podpěře patky úložný prostor, kam můžete vložit například náhradní baterie do svítilny. Jak je to u značkových zbraní běžné, není v balení akumuláor a nabíječka. Pro spolehlivý chod repliky doporučuje výrobce akumulátor minimálně 9,6V NiMH, nebo LiPol 7,4V,ideálně 11,1V Lipol. Zásobník je vysokokapacitní na 300 ran. Jeho zvláštností je ergonomický gumový návlek, takže při přebíjení neklouže a zajistí rychlé přebíjení. Navíc je možné zbraň za zásobník držet.
Viac

479,07 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

GAG00080

: G&G

Koupí tohoto produktu získáte 117 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Řada zbraní typu M4/M16 od G&G s označením GC16 je celokovová. Navíc je vybavena elektronikou, která nabízí funkci mosfet a burst. 
Vnitřní spoušťové kontakty byly nahrazeny elektronickými mikrospínači a v tubusu pažby je umístěn elektronický obvod označený jako E.T.U. (Electronic trigger unit).

Toto řešení přináší:

• Velmi rychlou odezva spouště !
• Citlivější spoušť s kratším zdvihem.
• MOSFET, neboli elektronické relé, které chrání spínače a zrychluje odezvu motoru
• Možnost nastavit místo režimu dávka režim burst. Tedy tří-rannou dávku na jeden stisk spouště. 

Stejně jako je to u některých skutečných zbraní M4. Výhodou systému je vyšší pravděpodobnost zásahu, ale menší spotřeba střeliva. (Nastavuje se podržením spouště v režimu dávka na více než 10 sekund, po odpojení baterie se vypne)

Kovový horní i kovový spodní díl jsou špičkově slícovány. Nenachází se zde žádné otřepy, nebo stopy po odlévání, jak je na příklad u zbraní z číny běžné. Tělo má moderní tvar stylu VLTOR. Vypouštění zásobníku je oboustranné a s tejně tak přepínač střelby lze ovládat z obou stran. Natahovací páka závěru je zvětšená pro lepší úchop. Jejím natažením se klasicky odklápí prachová krytka závěru na pravé straně zbraně a odsouvá plech imitující závěr. Pod ním se skrývá klasická regulace HopUp zařízení.
Spodní díl těla je laserově označen logem výrobce a unikátním sériovým číslem.

Zbraň je osazena předpažbím KeyMod, což je velmi moderní a populární systém, kdy se pomocí zámků snadno a rychle připevní montážní RIS lišty. Systém je velmi variabilní a je jen na uživateli kolik, jak dlouhé a kde si lišty osadí. Tyto lišty je třeba dokupovat samostatně dle potřeb uživatele. Výhodou tohoto systému je také nízká hmotnost. Hlaveň, která předpažbím prochází, je pevně přišroubována a absolutně nehrozí žádné kývání. Celek se zdá mnohem pevnější, než klasická předpažbí M4.

Akumulátor se vkládá do těla plastové výsuvné pažby stylu Crane LMT. V zadní části lze po stisku tlačítka odklopit gumovou patku do strany a vložit klasický dělený akumulátor Mini CQB (dvojdílná z malých článků). Zbraň má klasický MiniTamyia konektor. Pažba je samozřejmě výsuvná, šesti-polohová, na tubusu se neviklá a má pojistku, proti samovolnému vysunutí. Navíc je v podpěře patky úložný prostor, kam můžete vložit například náhradní baterie do svítilny.

Jak je to u značkových zbraní běžné, není v balení akumuláor a nabíječka. Pro spolehlivý chod repliky doporučuje výrobce akumulátor minimálně 9,6V NiMH, nebo LiPol 7,4V,ideálně 11,1V Lipol.

Zásobník je vysokokapacitní na 300 ran. Jeho zvláštností je ergonomický gumový návlek, takže při přebíjení neklouže a zajistí rychlé přebíjení. Navíc je možné zbraň za zásobník držet.

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)100 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)825 (mm)
Délka vnější (maximální)920 (mm)
Délka vnitřní hlavně385 (mm)
Hmotnost2800 (g)
Materiál tělaKov
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Trn pružinyKov
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTočný
Kapacita zásobníku350
MOSFETANO
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE