29.3. a 1.4. máme zatvorené

M16A3 + plynový granátomet M203 (EC-702), celokov - černá

M16A3 + plynový granátomet M203 (EC-702), celokov - černá Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Zbraň je osazena kovovým granátometem M203. Tento granátomet umožňuje klasické použití 40mm plynových granátů. Granáty nejsou v balení, ale můžete je zakoupit u nás v eshopu. Všechny nabízené modely mají uvnitř lineární pružinu ekvivalentu cca...
Zbraň je osazena kovovým granátometem M203. Tento granátomet umožňuje klasické použití 40mm plynových granátů. Granáty nejsou v balení, ale můžete je zakoupit u nás v eshopu. Všechny nabízené modely mají uvnitř lineární pružinu ekvivalentu cca M120-M130. Na testovaných kusech jsme naměřili výkon až 445 FPS (135 m/s) a tak je zbraň ideální pro boj na střední až delší vzdálenosti. Uvnitř zbraně jsou mimo jiné nadstandardní 8mm kuličková ložiska, hlava pístu s ložiskem, kovový trn, nízko-odporová kabeláž, kovová komora atd. Motor je dostatečně silný i při pohonu akumulátorem 8,4V. Zbraň je z větší části kovová, tak jak je to i u skutečné předlohy. Tedy tubus pažby, celé tělo, mířidla, vnější hlaveň s kompenzátorem i předpažbí. Plastová je pažbička a výsuvná pažba, která slouží mimo jiné jako úložiště akumulátoru. Tělo a předpažbí je černě eloxováno pro dobrou ochranu proti korozi. Dále je opatřeno kvalitním nátěrem s odolností proti otěru. V balení kromě zbraně naleznete také jeden kovový zásobník na 300 kuliček,. Jak to bývá u značkových zbraních obvyklé, nabíječka ani akumulátor není součástí balení. Kompatibilní baterie, náhradní zásobníky nebo nabíječky naleznete níže ve vhodném příslušenství. V balení také dostanete ZDARMA pružinu M100. Náhradní zásobníky doporučujeme volit stejné značky, tedy E&C. Nicméně replika je kompatibilní i se značkami CYMA, TopArms..apod. Doporučujeme akumulátory 8,4V, max 9,6V NiMH či 7,4V Li-ion. Vhodným střelivem, vzhledem k tomuto výkonu, jsou kuličky o hmotnosti 0,25g. Maximálně 0,28g. Základní informace Režim střelby Jednotlivě i dávka Princip funkce Elektrická Orientační výkon zbraně (+/- 10%) Energie projektilu (J) 1,7 Úsťová rychlost (m/s) 130 Úsťová rychlost (fps) 427 Teoretický dostřel (m) 59 Vhodná váha kuliček 0,25g Vnější popis Délka (mm) 1000 Hmotnost (g) 4200 Materiál těla Kovová slitina Pažba zbraně Plastová (popř. polymerová), pevná Předpažbí zbraně Plast / polymer Vnitřní popis Vnitřní délka hlavně ~470 mm Materiál mechaboxu Kovová slitina Ložiska 8mm kovová Ozubená kola kovová slitina Píst nylon s 1 kovovým zubem Hlava pístu Nylonová hlava Hop-up Kovový regulovatelný Hop-Up Zásobník Kapacita zásobníku 300 Materiál zásobníku Kov Typ zásobníku Točný vysokokapacitní Akumulátor Vhodný akumulátor Mini Block Konektor Mini Tamiya Umístění baterie ve zbrani V Pažbě Obsah balení Akumulátor Ne Nabíječka Ne Zásobník Ano
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

EC003

Zbraň je osazena kovovým granátometem M203. Tento granátomet umožňuje klasické použití 40mm plynových granátů. Granáty nejsou v balení, ale můžete je zakoupit u nás v eshopu.

Všechny nabízené modely mají uvnitř lineární pružinu ekvivalentu cca M120-M130. Na testovaných kusech jsme naměřili výkon až 445 FPS (135 m/s) a tak je zbraň ideální pro boj na střední až delší vzdálenosti. Uvnitř zbraně jsou mimo jiné nadstandardní 8mm kuličková ložiska, hlava pístu s ložiskem, kovový trn, nízko-odporová kabeláž, kovová komora atd. Motor je dostatečně silný i při pohonu akumulátorem 8,4V.

Zbraň je z větší části kovová, tak jak je to i u skutečné předlohy. Tedy tubus pažby, celé tělo, mířidla, vnější hlaveň s kompenzátorem i předpažbí. Plastová je pažbička a výsuvná pažba, která slouží mimo jiné jako úložiště akumulátoru. Tělo a předpažbí je černě eloxováno pro dobrou ochranu proti korozi. Dále je opatřeno kvalitním nátěrem s odolností proti otěru.

V balení kromě zbraně naleznete také jeden kovový zásobník na 300 kuliček,. Jak to bývá u značkových zbraních obvyklé, nabíječka ani akumulátor není součástí balení. Kompatibilní baterie, náhradní zásobníky nebo nabíječky naleznete níže ve vhodném příslušenství.

V balení také dostanete ZDARMA pružinu M100.

  • Náhradní zásobníky doporučujeme volit stejné značky, tedy E&C. Nicméně replika je kompatibilní i se značkami CYMA, TopArms..apod.

  • Doporučujeme akumulátory 8,4V, max 9,6V NiMH či 7,4V Li-ion.

  • Vhodným střelivem, vzhledem k tomuto výkonu, jsou kuličky o hmotnosti 0,25g. Maximálně 0,28g.

Základní informace

Režim střelby

Jednotlivě i dávka

Princip funkce

Elektrická

Orientační výkon zbraně (+/- 10%)

Energie projektilu (J)

1,7

Úsťová rychlost (m/s)

130

Úsťová rychlost (fps)

427

Teoretický dostřel (m)

59

Vhodná váha kuliček

0,25g

Vnější popis

Délka (mm)

1000

Hmotnost (g)

4200

Materiál těla

Kovová slitina

Pažba zbraně

Plastová (popř. polymerová), pevná

Předpažbí zbraně

Plast / polymer

Vnitřní popis

Vnitřní délka hlavně

~470 mm

Materiál mechaboxu

Kovová slitina

Ložiska

8mm kovová

Ozubená kola

kovová slitina

Píst

nylon s 1 kovovým zubem

Hlava pístu

Nylonová hlava

Hop-up

Kovový regulovatelný Hop-Up

Zásobník

Kapacita zásobníku

300

Materiál zásobníku

Kov

Typ zásobníku

Točný vysokokapacitní

Akumulátor

Vhodný akumulátor

Mini Block

Konektor

Mini Tamiya

Umístění baterie ve zbrani

V Pažbě

Obsah balení

Akumulátor

Ne

Nabíječka

Ne

Zásobník

Ano

FarbaČierna
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g