29.3. a 1.4. máme zatvorené

Amoeba Striker TACTICAL T1 - černá

Amoeba Striker TACTICAL T1 - černá Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Amoeba Striker AST1 od Aresu

Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

AST1-BK

: ARES

Odstřelovací puška AMOEBA Striker Tactical T1 je moderní, kompaktní, přesná airsoft puška z dílny ARESu navržená ve smyslu modularity, funkčnosti a minimalismu. Vybavena všemi užitečnými funkcemi, které potřebujete a chcete a bez dalších zbytečnostní. Zaměřena na nízkou hmotnost a dobrou manévrovatelnost. 

Plně stavitelná taktická pažba je vyrobena z odolného polymeru s matovým povrchem. Její předností je plná stavitelnost pažby:

  • Můžete upravovat délku pažby prodloužení patky až o 6 cm. Patku lze navíc přešroubovat do druhé, nižší pozice a měnit tak i výšku patky a dokonce i měnit její pozici v ose zbraně (vyklopení do strany).
  • Lícnice se dá zvednout až o 5,5 cm. Pozice je jištěna pomocí dvou šroubů s plastovými hlavicemi.
  • Pro ještě lepší ergonomii je zde možnost nastavit i úhel pažby v ose zbraně. Stačí povolit kovový utahovací prstenec, nastavit vyhovující pozici a opět utáhnout.

Všechny důležité prvky jsou vyrobeny z kovu - utahovací prstence, šrouby, závity atd. Dalšími vychytávkami této pažby je otočné oko na popruh, které je umístěné ve spodní části pažby, a držák se dvěma imbusy (M2 a M3) ukrytý v pažbičce.

Puška má několik žádaných atributů, jako je například indikátor nataženého závěru, drážkovanou hlaveň s 23mm závitem, krátký pracovní zdvih závěru pro rychlé nabíjení, ocelovou nabíjecí trysku, seřizovatelnou spoušť (zdvih a odpor spouště).

Puška ihned po vybalení střílí cca 450 FPS (135 m/s). Díky tomu, že používá klasické pružiny pro elektrické zbraně, není problém použít silnější. Píst i trn pružiny je kovový. HopUp komora, hlaveň i gumička jsou standardu VSR.

Kapacita tlačného zásobníku je 45 kuliček.

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)135 (m/s)
Závit24- (mm)
Délka vnější (minimální)1060 (mm)
Délka vnější (maximální)1090 (mm)
Délka vnitřní hlavně550 (mm)
Hmotnost3000 (g)
Materiál tělaPlast
Hlava pístuKov
Trn pružinyKov
Hop-Up komoraPlast
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku45