APS SR-2 MB06D (UPGRADE verze) + dvojnožka + optika

APS SR-2 MB06D (UPGRADE verze) + dvojnožka + optika Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Velmi výkonná manuální odstřelovací puška Well MB-06D. Jedná se o Upgrade verzi upravenou přímo výrobcem Well. Obsahuje jím vložené zesílené díly, které zvyšují výkon zbraně.  Zbraň po výměně plastových dílů za kovové má nyní větší výkon. Vhodné...
Velmi výkonná manuální odstřelovací puška Well MB-06D. Jedná se o Upgrade verzi upravenou přímo výrobcem Well. Obsahuje jím vložené zesílené díly, které zvyšují výkon zbraně.  Zbraň po výměně plastových dílů za kovové má nyní větší výkon. Vhodné střelivo je 0,36- 0,40g. Závěr a hlaveň je kovová. Pažba je z odolného plastu s výsuvnou stavitelnou dvojnožkou. Součástí balení zbraně je kovová sklopná dvojnožka i optický zaměřovač 3-9x40 s krytkami.  Zbraň je vhodná i pro leváky, protože umožňuje záměnu natahovací páky závěru na levou stranu.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

WELL0055

: WELL

Velmi výkonná manuální odstřelovací puška Well MB-06D. Jedná se o Upgrade verzi upravenou přímo výrobcem Well. Obsahuje jím vložené zesílené díly, které zvyšují výkon zbraně.  Zbraň po výměně plastových dílů za kovové má nyní větší výkon. Vhodné střelivo je 0,36- 0,40g.

Závěr a hlaveň je kovová. Pažba je z odolného plastu s výsuvnou stavitelnou dvojnožkou. Součástí balení zbraně je kovová sklopná dvojnožka i optický zaměřovač 3-9x40 s krytkami.  Zbraň je vhodná i pro leváky, protože umožňuje záměnu natahovací páky závěru na levou stranu.

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)160 (m/s)
Délka1075 (mm)
Délka vnější (minimální)955 (mm)
Délka vnější (maximální)1075 (mm)
Délka vnitřní hlavně499 (mm)
Hmotnost3480 (g)
Materiál tělaKov
Hlava pístuKov
Trn pružinyKov
Hop-Up komoraKov
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku30