Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

Prodloužená RIS lišta puškohledu pro TM VSR-10, JG BAR-10, CYMA CM.701..apod

Prodloužená RIS lišta puškohledu pro TM VSR-10, JG BAR-10, CYMA CM.701..apod Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Velmi přesně vyrobená montážní RIS (Picatiny) lišta pro airsoftové odstřelovací pušky systému VSR a kopie. Picatinny lišta je montážní systém používaný na zbraních pro montáž optických zaměřovačů a dalšího příslušenství. Tato lišta je...
Velmi přesně vyrobená montážní RIS (Picatiny) lišta pro airsoftové odstřelovací pušky systému VSR a kopie. Picatinny lišta je montážní systém používaný na zbraních pro montáž optických zaměřovačů a dalšího příslušenství. Tato lišta je vyrobena na přesných CNC strojích z jednoho kusu hliníkové slitiny dle normy MIL-STD-1913. Specifikace: Vhodná pro pušky systému VSR. Tedy VSR-10, BAR-10, CM.701, MB03..apod. Šíře kolejnice je 20mm a je vhodná pro všechny montážní kroužky Délka 174,7mm (6,8\'\') a poskytuje tak nadstandardní délku pro všechny puškohledy Hmotnost 58g Vyrobeno z lehké a odolné hliníkové slitiny AL6061T6 Matný černý elox jako ochrana proti poškrábání V balení i čtyři montážní šrouby M3. Krátký se umísťuje v místě zašroubované hlavně Lišta AirsoftPro ® poskytuje vyšší odolnost a přesnost ve srovnání s klasickými odlévanými lištami na airsoftových zbraních.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

ASPRO412

: AIRSOFTPRO

Velmi přesně vyrobená montážní RIS (Picatiny) lišta pro airsoftové odstřelovací pušky systému VSR a kopie. Picatinny lišta je montážní systém používaný na zbraních pro montáž optických zaměřovačů a dalšího příslušenství. Tato lišta je vyrobena na přesných CNC strojích z jednoho kusu hliníkové slitiny dle normy MIL-STD-1913.

Specifikace:

  • Vhodná pro pušky systému VSR. Tedy VSR-10, BAR-10, CM.701, MB03..apod.
  • Šíře kolejnice je 20mm a je vhodná pro všechny montážní kroužky
  • Délka 174,7mm (6,8\'\') a poskytuje tak nadstandardní délku pro všechny puškohledy
  • Hmotnost 58g
  • Vyrobeno z lehké a odolné hliníkové slitiny AL6061T6
  • Matný černý elox jako ochrana proti poškrábání
  • V balení i čtyři montážní šrouby M3. Krátký se umísťuje v místě zašroubované hlavně

Lišta AirsoftPro® poskytuje vyšší odolnost a přesnost ve srovnání s klasickými odlévanými lištami na airsoftových zbraních.

FarbaČierna