Multifunkční kleště Gerber MP 400 Compact Sport, černé

Multifunkční kleště Gerber MP 400 Compact Sport, černé Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Varianta oblíbených multifunkčních kleští MP 400 v černé barvě. Pořiďte si tak akorát vybavené multifunkční kleště MP 400 Compact s pojistkou, šroubováky, pouzdrem a dalším.   Nejmenší kleště z řady multifunkčních kleští MP, značky Gerber...
Varianta oblíbených multifunkčních kleští MP 400 v černé barvě. Pořiďte si tak akorát vybavené multifunkční kleště MP 400 Compact s pojistkou, šroubováky, pouzdrem a dalším.   Nejmenší kleště z řady multifunkčních kleští MP, značky Gerber . Možná právě proto jsou kleště Multi-Plier® 400 Compact Sport nejoblíbenější. Tělo kleští je vyrobeno z nerezové oceli, takže něco vydrží a pro omezení nežádoucíh odlesků je kompletně v černé barvě.. Díky jednoručnímu systému otevírání multifunkčních kleští je radost s nimi pracovat. Každý kousek nářadí na  kleštích je zajištěn v pracovní poloze pomocí Saf.T.Plus™ systému, takže je dodržena  bezpečnost práce . Součástí kleští je také nylonové pouzdro s průvlekem na opasek, takže je můžete brát všude s sebou. MP 400 mají přiřazeny kod NSN, což znamená, že jsou schváleny pro použitý v armádách NATO.   Multifunkční kleště Multi-Plier® 400 Compact Sport Otevírání pouze švihem ruky Kompaktní, lehké a odolné kleště Barva: černá Patentovaný Saf.T.Plus™ systém jištění nástrojů v pracovní poloze Pouzdro a balistického nylonu je součástí Výrobce: Gerber Více informací o vybavení kleští naleznete v záložce parametry NSN  5110-01-462-3405 Multifunkční kleště jsou nezbytnou součástí vybavení, pro každého kutila. Vyzkoušejte kleště MP 400 od Gerber .  
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

22-05509

: Gerber

Varianta oblíbených multifunkčních kleští MP 400 v černé barvě. Pořiďte si tak akorát vybavené multifunkční kleště MP 400 Compact s pojistkou, šroubováky, pouzdrem a dalším.

 

Nejmenší kleště z řady multifunkčních kleští MP, značky Gerber. Možná právě proto jsou kleště Multi-Plier® 400 Compact Sport nejoblíbenější.


Tělo kleští je vyrobeno z nerezové oceli, takže něco vydrží a pro omezení nežádoucíh odlesků je kompletně v černé barvě.. Díky jednoručnímu systému otevírání multifunkčních kleští je radost s nimi pracovat.


Každý kousek nářadí na kleštích je zajištěn v pracovní poloze pomocí Saf.T.Plus™ systému, takže je dodržena bezpečnost práce.


Součástí kleští je také nylonové pouzdro s průvlekem na opasek, takže je můžete brát všude s sebou.


MP 400 mají přiřazeny kod NSN, což znamená, že jsou schváleny pro použitý v armádách NATO.

 

Multifunkční kleště Multi-Plier® 400 Compact Sport

  • Otevírání pouze švihem ruky
  • Kompaktní, lehké a odolné kleště
  • Barva: černá
  • Patentovaný Saf.T.Plus™ systém jištění nástrojů v pracovní poloze
  • Pouzdro a balistického nylonu je součástí
  • Výrobce: Gerber
  • Více informací o vybavení kleští naleznete v záložce parametry
  • NSN  5110-01-462-3405

Multifunkční kleště jsou nezbytnou součástí vybavení, pro každého kutila. Vyzkoušejte kleště MP 400 od Gerber.

 

FarbaČierna
  • 93,05 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN001

    Leatherman Wingman je spoľahlivý pracant pre ľahšie práce doma, vo zamestnaní alebo na kemping. Wingman sa vyznačuje samostatne prístupným nožom, ktorý otvoríte palcom jednej ruky, a novop navrhnutými pružinovými čepeľami klieští. S množstvom užitočných nástrojov a skvelým dizajnom získava tento multitool miesto vo výbave každého remeselníka! Jeden...

    93,05 €
    Skladom
  • 182,45 € Skladom
    Doprava ZDARMA

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN004

    Leatherman Surge je jedným z najväčších multitoolov od Leatherman. Konštrukčne obsahuje najväčšie kliešte, najdlhšie čepele a ľahko ovládateľné pojistky nástrojov. Všetky najčastejšie používané nástroje sú ľahko dostupné z vonkajšej strany! Surge je hlboko anodizovaný, čo zabezpečuje, že jeho čierna farba zostáva rovnaká aj po rokoch používania. Jeden...

    182,45 €
    Skladom
  • 101,18 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN011

    Leatherman Rebar, štíhly pomocník so všetkými potrebnými funkciami na zvládnutie aj tých najťažších úloh. Kleště Rebar se 17 nástrojmi boli optimalizované pre väčšiu pevnosť a majú vymeniteľné břity strihačky drôtov - prvýkrát na nástroji od Leathermanu s dĺžkou 10 cm. Jeden nástroj vládne všetkým!

    101,18 €
    Skladom
  • 162,13 € Skladom
    Doprava ZDARMA

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN017

    Ak čakáte na signál, kedy si nakoniec kúpiť poriadny multitool, tak je to práve teraz! Leatherman SIGNAL® je prenosný sen každého Preppera s 19 nástrojmi pre núdzové situácie (s diamantovým škrtidlom, značkovacím píšťalkou, nožom s kombinovaným ostrie, kladivom, šídlo, sadou otváračov a skrutkovačov a multifunkčnými klieštami). Jedno nástroj, ktorý...

    162,13 €
    Skladom
  • 145,88 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN018

    Leatherman SKELETOOL CX preberá všetky kľúčové vlastnosti svojho staršieho brata - mimořádnou odolnosť a elegantné telo s otvormi pre odľahčenie. Tieto otvory znižujú hmotnosť na iba 142 gramov, čím sa radí medzi najľahšie nástroje vo svojej kategórii. Model CX disponuje vylepšenou čepeľou noža s hladkým ostrie vyrobeným z vysokej kvality ocele 154CM....

    145,88 €
    Skladom
  • 36,16 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN022

    Nemáte chuť nosiť váhu desiatok nástrojov v kapsách, už vlastníte Leatherman Multitool, ale stále vám chýbajú niektoré nástroje? Pre vás je tu adaptér na bity Leatherman s základnou sadou bitov, vďaka ktorému si rozšírite portfólio svojich opráv! Či už ste výsadkár alebo otec, s touto sadou bitov zvládnete všetko!

    36,16 €
    Skladom
  • 19,91 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN024

    Okrem samotného multitoolu od Leatherman je táto XL sumka ideálna na uloženie všetkých dodatočných komponentov a doplnkov, ako sú adaptéry, skraperky alebo ďalšie nástroje. Všetko budete mať po ruke na jednom mieste, v jednej sumke. Puzdro sa uzatvára suchým zipsom a na zadnej strane je vybavené popruhom na uchytenie na opasok alebo na Molle väzbu.

    19,91 €
    Skladom
  • 133,69 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN025

    Leatherman SUPER TOOL 300 BLACK je pomocníkom pre opravdových profesionálov. V 272 gramoch nerezovej ocele sa skrýva plne vybavená výbava: multifunkčné kliešte vrátane vymeniteľných rezacích klincov na oceľové lano a tvrdé drôty, dva nože z kvalitnej ocele 420HC, píla, šídlo, pilník na drevo aj na kov, sada otváračov a kvarteto skrutkovačov a 22 cm...

    133,69 €
    Skladom
  • 101,18 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN033

    Leatherman Rebar, štíhly pomocník so všetkými potrebnými funkciami na zvládnutie aj tých najťažších úloh. Kleště Rebar se 17 nástrojmi boli optimalizované pre väčšiu pevnosť a majú vymeniteľné břity strihačky drôtov - prvýkrát na nástroji od Leathermanu s dĺžkou 10 cm. Jeden nástroj vládne všetkým!

    101,18 €
    Skladom
  • 101,18 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN039

    Leatherman SKELETOOL zaujme na prvý pohľad. Je ľahký vďaka odľahčovacím otvorom, váži len 142 gramov, čo mu vôbec neubraňuje na funkčnosti a extrémnej odolnosti. To ocenia najmä horolezci, ale aj cestovatelia, ktorí počítajú s každým gramom navyše a potrebujú sa spoľahnúť na rýchle a kvalitné náradie. Jeden nástroj vládne všetkým!

    101,18 €
    Skladom
  • 162,13 € Skladom
    Doprava ZDARMA

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN040

    Leatherman multitool WAVE®+ je vylepšenou verziou najpredávanejšieho modelu Wave. WAVE+ bol obohatený o vymeniteľné břity kleští. Stále obsahuje 18 užitočných nástrojov vrátane noža, píly, pilníka, otváračov a skrutkovačov. Jeden nástroj, ktorý vládne všetkým!

    162,13 €
    Skladom
  • 170,26 € Skladom
    Doprava ZDARMA

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN041

    Leatherman multitool WAVE®+ je vylepšenou verziou najpredávanejšieho modelu Wave. WAVE+ bol obohatený o vymeniteľné břity kleští. Stále obsahuje 18 užitočných nástrojov vrátane noža, píly, pilníka, otváračov a skrutkovačov. Jeden nástroj, ktorý vládne všetkým!

    170,26 €
    Skladom