29.3. a 1.4. máme zatvorené

AVS vesta, Coyote

AVS vesta, Coyote, velikost M Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

AVS vesta v základní konfiguraci se skládá z řemení AVS a nosiče plátů. Představujeme vám AVS (Adaptivní nosný systém) - revuločuní systém, který rychle nakonfiguruje - od nízkoprofilového chest riggu až po plný body armor. Odpínací přední...
AVS vesta v základní konfiguraci se skládá z řemení AVS a nosiče plátů. Představujeme vám AVS (Adaptivní nosný systém) - revuločuní systém, který rychle nakonfiguruje - od nízkoprofilového chest riggu až po plný body armor. Odpínací přední panel pro odhoz sumek, odepínatelný nosič plátů a mnoho dalšího. AVS replika je věrná kopie vyrobená dle aktuálního desingu Crye Precisionu. Vyrobeno z military-grade materiálu. Vyrobeno na přání airsoftových hráčů, oficiálně licencovaná řada produktů Crye Precision Tactical Gear and Clothing obsahuje repliky podpisu "Crye Licensed" stuha a také jasně označené značky pro identifikaci výrobků. Oficiální licencovaná řada Crye Precision Tactical Gear and Gear z firmy ZShot Inc. (není vyrobeno v US).
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

AVS vesta v základní konfiguraci se skládá z řemení AVS a nosiče plátů.

Představujeme vám AVS (Adaptivní nosný systém) - revuločuní systém, který rychle nakonfiguruje - od nízkoprofilového chest riggu až po plný body armor.

Odpínací přední panel pro odhoz sumek, odepínatelný nosič plátů a mnoho dalšího.

AVS replika je věrná kopie vyrobená dle aktuálního desingu Crye Precisionu. Vyrobeno z military-grade materiálu.

Vyrobeno na přání airsoftových hráčů, oficiálně licencovaná řada produktů Crye Precision Tactical Gear and Clothing obsahuje repliky podpisu "Crye Licensed" stuha a také jasně označené značky pro identifikaci výrobků.

Oficiální licencovaná řada Crye Precision Tactical Gear and Gear z firmy ZShot Inc. (není vyrobeno v US).

FarbaCoyote