29.3. a 1.4. máme zatvorené

Brýle GUARD ADVANCED Smoke grey + clear lens/Matte black frame

Brýle GUARD ADVANCED Smoke grey + clear lens/Matte black frame Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Sportovní brýle Wiley X Guard jsou vybaveny decentní matně černou poloobrubou (rámečkem, který upíná čočky pouze v jejich horní polovině; tzv. Top Rim System), ze které se dají čočky pohodlně vyjímat a opět do ní zasazovat. Volit můžete dle...
Sportovní brýle Wiley X Guard jsou vybaveny decentní matně černou poloobrubou (rámečkem, který upíná čočky pouze v jejich horní polovině; tzv. Top Rim System), ze které se dají čočky pohodlně vyjímat a opět do ní zasazovat. Volit můžete dle světelných podmínek mezi čočkami kouřově šedými, čirými. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 15 % je vhodné do jasného slunečného počasí, maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Čirá čočka se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami. Má vysokou světelnou propustnost -  89 % - a také poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev. Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI. Brýle jsou určeny především střelcům a lovcům, ale také sportovcům a všem, kteří potřebují pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti. Barva čočky: GREY,CLEAR Parametry: Šířka brýlové čočky:76 mm Výška brýlové čočky:41 mm Délka stranice:125 mm Šířka nosníku:18 mm 100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

WX077

: WILEY X

Sportovní brýle Wiley X Guard jsou vybaveny decentní matně černou poloobrubou (rámečkem, který upíná čočky pouze v jejich horní polovině; tzv. Top Rim System), ze které se dají čočky pohodlně vyjímat a opět do ní zasazovat. Volit můžete dle světelných podmínek mezi čočkami kouřově šedými, čirými.

Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 15 % je vhodné do jasného slunečného počasí, maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy.

Čirá čočka se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami. Má vysokou světelnou propustnost -  89 % - a také poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev.

Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI.

Brýle jsou určeny především střelcům a lovcům, ale také sportovcům a všem, kteří potřebují pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti.

Barva čočky: GREY,CLEAR

Parametry:

Šířka brýlové čočky:76 mm

Výška brýlové čočky:41 mm

Délka stranice:125 mm

Šířka nosníku:18 mm

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

FarbaClear