Balistické brýle Sawfly Max Deluxe Blk/Ver Regular

Balistické brýle Sawfly Max Deluxe Blk/Ver Rg Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Balistické brýle Revision Military jsou špičkou na světovém trhu Součástí sady je černý rám s upínacím popruhem, 3 výměnné zorníky US (čirý + kouřový + kontrastní červený), obal z mikrovlákna (vhodný také k čištění zorníku) a transportní obal....
Balistické brýle Revision Military jsou špičkou na světovém trhu Součástí sady je černý rám s upínacím popruhem, 3 výměnné zorníky US (čirý + kouřový + kontrastní červený), obal z mikrovlákna (vhodný také k čištění zorníku) a transportní obal. Pokud hledáte brýle, které Vaše oči ochrání, nebudou Vám překážet při jakékoli činnosti, jsou tak pohodlné, že nebudete vědět, že je máte na očích a navíc Vám vydrží dlouho, doporučujeme SAWFLY. Prověřeno US Army, UK Army, GER Bundeswehr a mnoha jinými. Nejlepší dostupné brýle s ochranou proti nárazu, poskytují dokonalou kompatibilitu s další výstrojí, byly navrženy speciálně pro vojenské použití. Díky lehkému rámu a jeho tvaru není nijak narušena ochrana sluchu při použití sluchátek nebo komunikačních náhlavních souprav. Zorníky poskytují mimořádnou balistickou odolnost a mají bezvadné optické vlastnosti (ANSI Z87.1). Všechny výměnné zorníky poskytují 100% ochranu proti UV záření, lze je snadno vyměnit i v nasazených rukavicích. Ochrana proti poškrabání a mlžení je samozřejmostí. Převyšují normy stanovené US Army a jsou na seznamu APEL. Sawfly jsou brýle prověřené v reálných situacích. Brýle umožňují použití dioptrických skel díky Rx adaptéru, který je navíc kompatibilní s dalšími modely brýlí Revision.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

REV05

Balistické brýle Revision Military jsou špičkou na světovém trhu

Součástí sady je černý rám s upínacím popruhem, 3 výměnné zorníky US (čirý + kouřový + kontrastní červený), obal z mikrovlákna (vhodný také k čištění zorníku) a transportní obal.

Pokud hledáte brýle, které Vaše oči ochrání, nebudou Vám překážet při jakékoli činnosti, jsou tak pohodlné, že nebudete vědět, že je máte na očích a navíc Vám vydrží dlouho, doporučujeme SAWFLY. Prověřeno US Army, UK Army, GER Bundeswehr a mnoha jinými.
Nejlepší dostupné brýle s ochranou proti nárazu, poskytují dokonalou kompatibilitu s další výstrojí, byly navrženy speciálně pro vojenské použití.
Díky lehkému rámu a jeho tvaru není nijak narušena ochrana sluchu při použití sluchátek nebo komunikačních náhlavních souprav.
Zorníky poskytují mimořádnou balistickou odolnost a mají bezvadné optické vlastnosti (ANSI Z87.1). Všechny výměnné zorníky poskytují 100% ochranu proti UV záření, lze je snadno vyměnit i v nasazených rukavicích. Ochrana proti poškrabání a mlžení je samozřejmostí. Převyšují normy stanovené US Army a jsou na seznamu APEL. Sawfly jsou brýle prověřené v reálných situacích.
Brýle umožňují použití dioptrických skel díky Rx adaptéru, který je navíc kompatibilní s dalšími modely brýlí Revision.

FarbaKombinace