Brýle IGNITE smoke grey lens/Matte black frame

Brýle INGNITE smoke grey lens/Matte black frame Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Lehké brýle Wiley X Ignite s matně černým decentním rámečkem v sobě vkusně kombinují eleganci a sportovní design. Ve variantě s kouřově šedými čočkami můžete brýle využít jako módní doplněk k saku a kravatě stejně dobře, jako sportovní pomůcku do...
Lehké brýle Wiley X Ignite s matně černým decentním rámečkem v sobě vkusně kombinují eleganci a sportovní design. Ve variantě s kouřově šedými čočkami můžete brýle využít jako módní doplněk k saku a kravatě stejně dobře, jako sportovní pomůcku do extrémních outdoorových situací. Polykarbonátové čočky s vysokou odolností odfiltrují 100 % UV záření. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 15 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících světelných podmínek. Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI. Symbol „Black ops“ dává nositeli jistotu, že rámeček i čočky zcela minimalizují odrážení světla a brýle vás svými záblesky nikdy neprozradí. Rozměry Šířka brýlové čočky 65 mm Výška brýlové čočky 41 mm Délka stranice 125 mm Šířka nosníku 18 mm 100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

WX021

: WILEY X

Lehké brýle Wiley X Ignite s matně černým decentním rámečkem v sobě vkusně kombinují eleganci a sportovní design. Ve variantě s kouřově šedými čočkami můžete brýle využít jako módní doplněk k saku a kravatě stejně dobře, jako sportovní pomůcku do extrémních outdoorových situací.

Polykarbonátové čočky s vysokou odolností odfiltrují 100 % UV záření. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 15 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících světelných podmínek.

Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI. Symbol „Black ops“ dává nositeli jistotu, že rámeček i čočky zcela minimalizují odrážení světla a brýle vás svými záblesky nikdy neprozradí.

Rozměry

Šířka brýlové čočky

65 mm

Výška brýlové čočky

41 mm

Délka stranice

125 mm

Šířka nosníku

18 mm

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

FarbaŠedá