29.3. a 1.4. máme zatvorené

Brýle MOXY Polarized blue mirror green lens/Gloss black frame

Brýle MOXY Polarized blue mirror green lens/Gloss black frame Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Černě lesklý rámeček, modrozelené zrcadlové čočky a kombinace sportovního a módního charakteru. To vše dělá z brýlí Wiley X Moxy opravdovou designovou lahůdku. Zároveň však nikterak neubírá na jejich funkčnosti a odolnosti. Využijete je jak ve...
Černě lesklý rámeček, modrozelené zrcadlové čočky a kombinace sportovního a módního charakteru. To vše dělá z brýlí Wiley X Moxy opravdovou designovou lahůdku. Zároveň však nikterak neubírá na jejich funkčnosti a odolnosti. Využijete je jak ve městě, tak v přírodě. Modro-zelené zrcadlové polarizační čočky se světelnou propustností 12 % jsou hojně využívány především rybáři, námořníky a milovníky vodních sportů. Skvěle pohlcují odlesky a odražené světlo během jasných slunečných dní. Osmivrstvá čočka z polykarbonátu je extrémně odolná, její svrchní vrstva brání poškrábání, hydrofobní a antistatický povrch odpuzuje vodu a nečistoty. Polarizační filtr chrání oči před odráženým světlem a UV filtr zabraňuje průchodu 100 % škodlivého slunečního záření. Brýle jsou testovány Americkým národním standardizačním institutem (ANSI) a splňují přísné bezpečnostní normy. Parametry Šířka brýlové čočky:60 mm Výška brýlové čočky:41 mm Délka stranice:124 mm Šířka nosníku:19 mm 100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

WX073

: WILEY X

Černě lesklý rámeček, modrozelené zrcadlové čočky a kombinace sportovního a módního charakteru. To vše dělá z brýlí Wiley X Moxy opravdovou designovou lahůdku. Zároveň však nikterak neubírá na jejich funkčnosti a odolnosti. Využijete je jak ve městě, tak v přírodě.

Modro-zelené zrcadlové polarizační čočky se světelnou propustností 12 % jsou hojně využívány především rybáři, námořníky a milovníky vodních sportů. Skvěle pohlcují odlesky a odražené světlo během jasných slunečných dní. Osmivrstvá čočka z polykarbonátu je extrémně odolná, její svrchní vrstva brání poškrábání, hydrofobní a antistatický povrch odpuzuje vodu a nečistoty. Polarizační filtr chrání oči před odráženým světlem a UV filtr zabraňuje průchodu 100 % škodlivého slunečního záření.

Brýle jsou testovány Americkým národním standardizačním institutem (ANSI) a splňují přísné bezpečnostní normy.

Parametry

Šířka brýlové čočky:60 mm

Výška brýlové čočky:41 mm

Délka stranice:124 mm

Šířka nosníku:19 mm

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

FarbaModrá