Obchod zatvorený 1. a 8.5.

WST Cyberpunk maska ​​s Anti-Fog zorníkom - Čierna

Cyberpunková maska nie je len ľubovoľné zakrytie tváre - je to high-tech ochrana pre tvoju tvár.

Okrem toho, že odoláva guličkám s energiou do 3J, ti dodáva aj ten futuristický vzhľad Terminátora, ktorý jednoducho potrebuješ na každej akcii!

Maska z budúcnosti poskytujúca ochranu používateľovi v súčasnosti!

WoSporT - tvoje vybavenie, tvoje pravidlá!

20,52 € s DPH

Dostupnosť: Vypredané

WOSP183

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 5 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Přeneste se do budoucnosti airsoftové ochrany s WoSporT Cyberpunk Maskou vybavenou technologií Antifog (proti zamlžení). Tento high-tech kousek úspěšně prošel testem nárazu malých částic ANSI Z80.3, což zajišťuje nekompromisní odolnost a bezpečnost.

Kritická nárazová energie je vyšší než 3 Jouly, což znamená top ochranu proti proraženým nebo rozbitým zorníkům (cca do 170 m/s).

Zhotovená z moderního silikonu a tvrdých plastů, je maska nejen high-tech, ale i neskutečně pohodlná. Zorník je odnímatelný, takže si můžete vytvořit i half-face masku podle potřeby.

Vyšperkujte si svůj vzhled s adaptivním úhlovým systémem a elastickým popruhem, který se přizpůsobí tvaru tvé hlavy. Citlivost lze jemně nastavit podle tvého gusta pomocí hexagonálního šroubu, takže budeš mít masku přesně podle svých potřeb.

Proti problémům s viditelností se postaví dvojitý anti-fog zorník. Vylepšený proces povrchové úpravy zorníku zajišťuje jasný výhled za všech podmínek, a to právě díky dvojitému anti-fog ošetření jak uvnitř, tak zvenčí zorníku.

Specifikace:

Materiál: Nylonový plast + Silikon + Polykarbonát (zorník)
Barva: Šedé tělo masky + Černé sklíčko
Velikost: 14 cm x 19 cm
Hmotnost: 300 g
Obsah balení: 1x Cyberpunk Mask, 1x Zorník, Klíč, Šrouby

*** Prodejce nenese odpovědnost za nesprávné používání masky ***

FarbaČierna