29.3. a 1.4. máme zatvorené

Taktické pero (titan)

dokonalá kombinace kuličkového pera a kubotanu ● nenápadný obranný prostředek ● nepřilákáte pozornost ostatních ● vyrobené z odolného duralu ● povrch pera zušlechtěn eloxováním ● ergonomický tvar s výrazným...
dokonalá kombinace kuličkového pera a kubotanu ● nenápadný obranný prostředek ● nepřilákáte pozornost ostatních ● vyrobené z odolného duralu ● povrch pera zušlechtěn eloxováním ● ergonomický tvar s výrazným vroubkováním ● pero lze použít také k rozbíjení skleněných překážek ● klip na uzávěru ● vyměnitelná náplň modré barvy ● dodáváme v dárkové kazetě ● barevné provedení: titan Taktické pero ESP je dokonalou kombinací kuličkového pera a kubotanu. Jedná se o nenápadný obranný prostředek, který budete mít vždy po ruce, a přesto nepřilákáte pozornost ostatních. Pero je vyrobené z odolného duralu, který se používá při výrobě letadel. Jeho povrch je navíc zušlechtěn speciálním typem povrchové úpravy – otěruvzdorným eloxováním. Perem tak můžete provádět různé údery či tlaky na nervové body útočníka. Ergonomický tvar a výrazné vroubkování poskytují uživateli jistý úchop. Šroubovací uzávěr, který je opatřen speciálním hrotem a lze tak použít k rozbíjení skleněných překážek, je možné našroubovat na oba konce taktického pera. Na uzávěru se také nachází klip umožňující bezpečné uchycení pera např. v náprsní kapse. Kvalitní vyměnitelná náplň modré barvy nabízí šířku stopy  0,5 mm. Dodáváme v exkluzivní dárkové kazetě. Barevné provedení: titan. Délka 160 mm, průměr 15 mm, hmotnost 50 g.
Viac

21,54 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

2 položky

ESP015

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 5 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

dokonalá kombinace kuličkového pera a kubotanu nenápadný obranný prostředek nepřilákáte pozornost ostatních vyrobené z odolného duralu povrch pera zušlechtěn eloxováním ergonomický tvar s výrazným vroubkováním pero lze použít také k rozbíjení skleněných překážek klip na uzávěru vyměnitelná náplň modré barvy dodáváme v dárkové kazetě barevné provedení: titan

Taktické pero ESP je dokonalou kombinací kuličkového pera a kubotanu. Jedná se o nenápadný obranný prostředek, který budete mít vždy po ruce, a přesto nepřilákáte pozornost ostatních.

Pero je vyrobené z odolného duralu, který se používá při výrobě letadel. Jeho povrch je navíc zušlechtěn speciálním typem povrchové úpravy – otěruvzdorným eloxováním. Perem tak můžete provádět různé údery či tlaky na nervové body útočníka. Ergonomický tvar a výrazné vroubkování poskytují uživateli jistý úchop.

Šroubovací uzávěr, který je opatřen speciálním hrotem a lze tak použít k rozbíjení skleněných překážek, je možné našroubovat na oba konce taktického pera. Na uzávěru se také nachází klip umožňující bezpečné uchycení pera např. v náprsní kapse.

Kvalitní vyměnitelná náplň modré barvy nabízí šířku stopy 0,5 mm.

Dodáváme v exkluzivní dárkové kazetě.

Barevné provedení: titan. Délka 160 mm, průměr 15 mm, hmotnost 50 g.

FarbaČierna