29.3. a 1.4. máme zatvorené

Kubotan ( palm-stick )

Kubotan ( palm-stick ) Zväčšiť
Nenápadný obranný prostředek, známý též jako palm-stick, yawara, pasak či dulo dulo, je vyroben z houževnatého plastu a významně zesiluje obranné schopnosti uživatele. Kubotanem lze provádět údery, tlaky na nervové body či páky....
Nenápadný obranný prostředek, známý též jako palm-stick, yawara, pasak či dulo dulo, je vyroben z houževnatého plastu a významně zesiluje obranné schopnosti uživatele. Kubotanem lze provádět údery, tlaky na nervové body či páky. Střední část je vroubkovaná, což zabraňuje vyklouznutí kubotanu z dlaně. Na konci je opatřen očkem pro zavěšení klíčů. Kubotan se dodává včetně šňůrky umožňující jeho fixaci na 2 nebo 3 prsty tak, aby zůstal v dlani, pokud je nutné uchopit útočníka. Délku této šňůrky lze nastavit podle požadavku uživatele. Délka 155 mm, průměr 15 mm, váha 30 g.
Viac

4,06 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 5 položky

ESP025

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Ako fungujú vernostné body?


Nenápadný obranný prostředek, známý též jako palm-stick, yawara, pasak či dulo dulo, je vyroben z houževnatého plastu a významně zesiluje obranné schopnosti uživatele. Kubotanem lze provádět údery, tlaky na nervové body či páky. Střední část je vroubkovaná, což zabraňuje vyklouznutí kubotanu z dlaně. Na konci je opatřen očkem pro zavěšení klíčů.

Kubotan se dodává včetně šňůrky umožňující jeho fixaci na 2 nebo 3 prsty tak, aby zůstal v dlani, pokud je nutné uchopit útočníka. Délku této šňůrky lze nastavit podle požadavku uživatele.

Délka 155 mm, průměr 15 mm, váha 30 g.

FarbaČierna