29.3. a 1.4. máme zatvorené

Duo Pack silikonová a teflonová PTFE vazelína (10ml+10ml)

Duo Pack silikonová a teflonová PTFE vazelína (10ml+10ml) Zväčšiť
2x 10 ml DUO PACK silikonové mazivo + PTFE mazivo je sada specializovaných maziv určených pro profesionální uživatele. Silikonové mazivo - silikonové mazivo účinně izoluje, chrání a udržuje těsnění a písty. Chrání před vlhkostí, má široký...
2x 10 ml DUO PACK silikonové mazivo + PTFE mazivo je sada specializovaných maziv určených pro profesionální uživatele. Silikonové mazivo - silikonové mazivo účinně izoluje, chrání a udržuje těsnění a písty. Chrání před vlhkostí, má široký rozsah provozních teplot: od –50 °C do 200 °C. Vyznačuje se velmi dobrou chemickou odolností vůči oxidaci, vodním roztokům, kyselinám, zásadám, solím, oxidu siřičitému a čpavku. Určeno pro použití při airsoftové a pneumatické střelbě. PTFE Grease - PTFE mazivo s přídavkem lithia je mazivo určené pro údržbu a ochranu kovů, pohyblivých částí v mechanismech převodovek a také vratných pružin a jezdců ve střelných zbraních. Nejúčinněji funguje při teplotách -40 °C / 250 °C. Je voděodolný. Vyznačuje se velmi dobrou chemickou odolností vůči oxidaci, vodním roztokům kyselin, zásad a solí, oxidu siřičitému a čpavku.
Viac

3,25 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 100 položky

PROTECH08

: Pro Tech

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


2x 10 ml DUO PACK silikonové mazivo + PTFE mazivo je sada specializovaných maziv určených pro profesionální uživatele.

Silikonové mazivo - silikonové mazivo účinně izoluje, chrání a udržuje těsnění a písty. Chrání před vlhkostí, má široký rozsah provozních teplot: od –50 °C do 200 °C. Vyznačuje se velmi dobrou chemickou odolností vůči oxidaci, vodním roztokům, kyselinám, zásadám, solím, oxidu siřičitému a čpavku. Určeno pro použití při airsoftové a pneumatické střelbě.

PTFE Grease - PTFE mazivo s přídavkem lithia je mazivo určené pro údržbu a ochranu kovů, pohyblivých částí v mechanismech převodovek a také vratných pružin a jezdců ve střelných zbraních. Nejúčinněji funguje při teplotách -40 °C / 250 °C. Je voděodolný. Vyznačuje se velmi dobrou chemickou odolností vůči oxidaci, vodním roztokům kyselin, zásad a solí, oxidu siřičitému a čpavku.