Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

Set ozubených CNC kol 18:1 s integrovanou osičkou

Set ozubených CNC kol 18:1 s integrovanou osičkou Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Ocelová kola pro airsoftové zbraně. Nejedná se o levný odlitek. Mají převodový poměr 18:1 , který odpovídá klasickým převodům. Rychlost otáčení (kadence) se tedy po instalaci nezrychluje ani nezpomaluje. Zároveň však přináší odolnost na silnější...
Ocelová kola pro airsoftové zbraně. Nejedná se o levný odlitek. Mají převodový poměr 18:1 , který odpovídá klasickým převodům. Rychlost otáčení (kadence) se tedy po instalaci nezrychluje ani nezpomaluje. Zároveň však přináší odolnost na silnější pružiny.  Tento nový typ se od předchozích liší tím, že všechna kola (kromě většího na pístovém kole) jsou vyráběna obráběním. Předchozí generace kol byly obráběné jen z části a na první pohled byla kola šedo-černá. Navíc má tento typ i motorového a středního kola osičky již součástí těla ozubeného kola. Nejsou zde problematické nerezové osičky, které se lámou. Kola jsou použitelná pro většinu airsoftových zbraní s mechaboxem typ 2 a 3. Kola nejsou vhodná pro zbraně SR25, SVD AEG, PSG, L85.  Pro instalaci kol se předpokládají pokročilé znalosti funkce vnitřního mechanismu elektrických airsoftových zbraní a dobré vypodložkování. Kola mají přímé ozubení. Lze použít klasický píst.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

SHOOT006

Ocelová kola pro airsoftové zbraně. Nejedná se o levný odlitek. Mají převodový poměr 18:1 , který odpovídá klasickým převodům. Rychlost otáčení (kadence) se tedy po instalaci nezrychluje ani nezpomaluje. Zároveň však přináší odolnost na silnější pružiny. 

Tento nový typ se od předchozích liší tím, že všechna kola (kromě většího na pístovém kole) jsou vyráběna obráběním. Předchozí generace kol byly obráběné jen z části a na první pohled byla kola šedo-černá.

Navíc má tento typ i motorového a středního kola osičky již součástí těla ozubeného kola. Nejsou zde problematické nerezové osičky, které se lámou.

Kola jsou použitelná pro většinu airsoftových zbraní s mechaboxem typ 2 a 3. Kola nejsou vhodná pro zbraně SR25, SVD AEG, PSG, L85.  Pro instalaci kol se předpokládají pokročilé znalosti funkce vnitřního mechanismu elektrických airsoftových zbraní a dobré vypodložkování. Kola mají přímé ozubení. Lze použít klasický píst.