29.3. a 1.4. máme zatvorené

Dan Wesson 715 - 6" Revolver - Steel Grey

Dan Wesson 715 - 6"Revolver, steel grey Zväčšiť

Dan Wesson 715 je velice věrná replika reálného revolveru 715. Revolver je licencován přímo od výrobce Dan Wesson a díky tomu odpovídá rozměrově ostré předloze, má vygravírovanou ráži .357 Magnum a jako bonus nese na hlavni podpis zakladatele Daniela B. Wessona. 

141,81 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

2 položky

WG0015

: ASG

Koupí tohoto produktu získáte 34 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Revolver je celokovové masivní kostrukce vyrobené na CNC strojích s nerezovou povrchovou úpravou (Steel grey). Díky tomu je hmostnost repliky úctihodných 1,22kg, což je takřka stejně jako reálná zbraň – 1,33kg. Celkové zpracování zbraně je na velmi vysoké úrovni a působí skutečně impozantním dojmem.

Kovové jsou i střenky, které mají pogumovaný povrch – jsou imitací spičkového výrobce Hogue® s logem DW. Po odklopení levé střenky získáte přístup k prostoru pro CO2 bombičku. Chytrým detailem je imbusový klíč integrovaný do střenky. Stačí vložit bombičku, vyklopit imbus, dotáhnout šroub, zacvaknout zpět střenku a jste připraveni ke střelbě.

Spoušť/kohoutek je sytému Double action, tzn. jedním stiknutím spouště dojde k pootočení bubínku, natažení kohoutku a výstřelu. Pro přesnější střelbu je možné kohoutek natáhnout samostatně a stiskem spouště pouze vystřelit. Chod spouště je v tomto případě výrazně kratší a hladší a zmenšuje se riziko, že si při výstřelu zbraň „strhnete“ do strany.

Bubínek je vyroben z jednoho kusu kovu a přispívá tak k celkově masivnímu dojmu, který z revolveru cítíte. Pro výměnu nábojnic stačí zmáčknout pojistku před bubínkem a vyklopit bubínek do strany. Samozřejmostí je i vyhazovák nábojnic – tyčka v ose bubínku, která po stisknutí povytáhne nábojnice z bubínku.
Přebití je díky rychlonabíječi, který je součástí balení, velice snadné a rychlé. Do každé nábojnice vložíte jednu kuličku, nábojnice zasunete do rychlonabíječe, držák rychlonabíječe stlačíte a pootočíte doprava. Tím se zajistí nábojnice proti vypadení. Poté již stačí jen nábojnice vložit do bubínku a lehce dotlačit. Uvolní se pružina a nabíječ nábojnice takřka vstřelí do bubínku.

Revolver má jako jeden z mála regulovatelný hop-up! Regulace se provádí pomocí imbusu z horního rámu revolveru. Navíc je zadní hledí plně stavitelné - regulace jak horizontální, tak vertikální. Získáváte tak revolver, který je jeden z nejpřesnějších na trhu.

Na spodní straně hlavně se nachází 2 závity připravené na montáž weaver lišty pro uchycení kolimátoru, laseru nebo svítilny.

Pro bezpečnost je na zbrani manuální pojistka, kterou naleznete hned za kohoutkem

Vlastnosti:

Bubínkový revolver na 12g CO2 bombičky

Délka: 298mm/inch

Délka hlavně: 140mm

Kapacita zásobníku: 6 ran - 6 patron

Hop Up: Ano, regulovatelný

Úsťová rychlost: 138ms

Váha: 1225gr

Energie: 1,9 Joule

Ráže: 6mm BB

FarbaŠedá
Úsťová rychlost (m/s)138m/s
Délka298 (mm)
Délka vnitřní hlavně140 (mm)
Hmotnost1225 (g)
Materiál tělaKov
Hop-Up komoraKov
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku6