Glock 42 - kovový závěr, blowback - černý (Glock Licensed)

Jedná se o repliku nejmenšího modelu od firmy GLOCK. Je ideální jako záložní pistole nebo jako „EDC“ pistole pro nošení v kapse. Díky kovovému závěru a efektem blowback se velmi blíží své real steel verzi. Uvnitř je pak příběh stejný.

166,19 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 5 položky

UMAR052

: UMAREX

Koupí tohoto produktu získáte 40 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


První na trhu, oficiální a licencovaná replika klasické pistole rakouského výrobce GLOCK! Pistole, podobně jako originál ostré zbraně, má pistolový rám z polymeru, závěr, vnitřní hlaveň a zásobník jsou kovové. Rám obsahuje licenční označení výrobce. Replika byla vyrobena a napodobuje originál s nejvyšší péčí o detaily, její realističnost jistě ocení každý, kdo držel v ruce ostrý Glock.

Replika se podobně jako originál vyznačuje praktickou pojistkou ve spoušti a navíc, pojistkou v podobě spínače pod hlavní.

Pistole má ergonomický, pohodlný úchop s protiskluzovou texturou. Díky své kompaktní velikosti bude tento airsoftový Glock 42 ideální jako příruční nebo záložní zbraň.

Pistole je samozřejmě vybavena systémem Blow-Back, který prostřednictvím zpětného rázu závěru napodobuje zážitek ze skutečné střelby při každém výstřelu. Podobně jako u ostré zbraně zůstává po vystřelení poslední kuličky závěr zablokován v zadní poloze. Abyste získali přístup k nastavovacímu knoflíku Hop-Up, je nutné sejmout závěr.

Díky skvělému zpracování můžete pistoli rozebrat stejně jako je to u originálu. Tato airsoftová licencovaná replika střílí 6 mm BB pelety s energií až 1 joule. Nastavitelný rozstřel zajišťuje extrémně stabilní trajektorii pro dokonalou přesnost.

Replika je dodávána s kovovým zásobníkem, ve kterém je uložena nádoba na plyn a má kapacitu až 13 BB.

Balení obsahuje:

  • replika pistole
  • zásobník na 13 BBs

Důležitá poznámka! Pistole by měla být primárně používána se silným plynem (Red gas). Green gas by měl být používán při vyšší venkovní teplotě.

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)90 (m/s)
Délka152 (mm)
Materiál tělaPlast
Hop-Up komoraKov
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku10
BlowbackANO