KAC PDW 8" GBB - open bolt, černý - 2xzásobník

KAC PDW 8" GBB - open bolt, černý - 2xzásobník Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Replika pušky AWSS KAC PDW 8" výrobce WE Taiwan.  Zbraň je 1:1 ke své reálné předloze. Zbraň je celokovová a má kovovou sklopnou pažbu. Pažbička je z plastu. V balení jsou dva zásobníky. Každý pojme až 30 kuliček. Vnitřní díly jsou pochopitelně...
Replika pušky AWSS KAC PDW 8" výrobce WE Taiwan.  Zbraň je 1:1 ke své reálné předloze. Zbraň je celokovová a má kovovou sklopnou pažbu. Pažbička je z plastu. V balení jsou dva zásobníky. Každý pojme až 30 kuliček. Vnitřní díly jsou pochopitelně kovové. Zbraň je kromě režimu zajištěno schopna střílet jak jednotlivě, tak i dávkou. Pokud hledáte tu nejvyšší realističnost, co airsoft může nabídnout, pak zvolte plynovku s blowbackem. Firma WE se řadí mezi špičku v oboru. Jejich zbraně se svou konstrukcí blíží reálným zbraním. Mají podobný spoušťový mechanismus s úderníkem, kovový závěr, vratné pružiny, funkční záchyt závěru, zásobník přibližně reálné kapacity. Mají reálnou rozborku, reálný princip natahování závěru před první ranou, čistí se a mažou. A HLAVNĚ při střelbě reálně pohybují závěrem. Při každém výstřelu závěr "kopne" dozadu a zvlášť v režimu dávka je to pro střelce zážitek. Plynové zbraně pochopitelně nepřináší jen samé superlativy. Negativem je obtížnější seřizování HopUp systému jenž ovlivňuje expandující plyn, vyšší míra opotřebení vnitřních dílů, nebo citlivost na nízké teploty (pracovní rozmezí 15-25°C). Plynové zbraně nejsou pro rozmazlené majitele elektrických zbraní, ale pro specifickou skupinu hráčů, kteří touží posunout realističnost airsoftu na vyšší úroveň. Režim střelby Jednotlivě i dávka Princip funkce Plynová s Blowbackem Orientační výkon zbraně (+/- 10%) Typ hnacího média Green Gas Energie projektilu (J) 1,69 Úsťová rychlost (m/s) 130 Úsťová rychlost (fps) 427 Teoretický dostřel (m) 59 Vhodná váha kuliček 0,25g Vnější popis Délka (mm) 440 / 670 Hmotnost (g) 2540 Materiál výrobku Kov Tělo zbraně kovová slitina Pažba kov, sklopná Předpažbí RIS kovové Vnitřní popis Vnitřní délka hlavně 280mm Hop-up ano, regulovatelný Zásobník Kapacita zásobníku 30 Materiál zásobníku Kov Typ zásobníku Tlačný pružinový zásobník Obsah balení Akumulátor Ne Nabíječka Ne Zásobník Ano Další příslušenství plnička, náhradní zásobník
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

WE00330

: WE

Replika pušky AWSS KAC PDW 8" výrobce WE Taiwan.  Zbraň je 1:1 ke své reálné předloze. Zbraň je celokovová a má kovovou sklopnou pažbu. Pažbička je z plastu. V balení jsou dva zásobníky. Každý pojme až 30 kuliček. Vnitřní díly jsou pochopitelně kovové. Zbraň je kromě režimu zajištěno schopna střílet jak jednotlivě, tak i dávkou.

Pokud hledáte tu nejvyšší realističnost, co airsoft může nabídnout, pak zvolte plynovku s blowbackem. Firma WE se řadí mezi špičku v oboru. Jejich zbraně se svou konstrukcí blíží reálným zbraním. Mají podobný spoušťový mechanismus s úderníkem, kovový závěr, vratné pružiny, funkční záchyt závěru, zásobník přibližně reálné kapacity. Mají reálnou rozborku, reálný princip natahování závěru před první ranou, čistí se a mažou. A HLAVNĚ při střelbě reálně pohybují závěrem. Při každém výstřelu závěr "kopne" dozadu a zvlášť v režimu dávka je to pro střelce zážitek.

Plynové zbraně pochopitelně nepřináší jen samé superlativy. Negativem je obtížnější seřizování HopUp systému jenž ovlivňuje expandující plyn, vyšší míra opotřebení vnitřních dílů, nebo citlivost na nízké teploty (pracovní rozmezí 15-25°C). Plynové zbraně nejsou pro rozmazlené majitele elektrických zbraní, ale pro specifickou skupinu hráčů, kteří touží posunout realističnost airsoftu na vyšší úroveň.

Režim střelby

Jednotlivě i dávka

Princip funkce

Plynová s Blowbackem

Orientační výkon zbraně (+/- 10%)

Typ hnacího média

Green Gas

Energie projektilu (J)

1,69

Úsťová rychlost (m/s)

130

Úsťová rychlost (fps)

427

Teoretický dostřel (m)

59

Vhodná váha kuliček

0,25g

Vnější popis

Délka (mm)

440 / 670

Hmotnost (g)

2540

Materiál výrobku

Kov

Tělo zbraně

kovová slitina

Pažba

kov, sklopná

Předpažbí

RIS kovové

Vnitřní popis

Vnitřní délka hlavně

280mm

Hop-up

ano, regulovatelný

Zásobník

Kapacita zásobníku

30

Materiál zásobníku

Kov

Typ zásobníku

Tlačný pružinový zásobník

Obsah balení

Akumulátor

Ne

Nabíječka

Ne

Zásobník

Ano

Další příslušenství

plnička, náhradní zásobník

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)130 (m/s)
Závit14- (mm)
Délka670 (mm)
Délka vnější (minimální)440 (mm)
Délka vnější (maximální)670 (mm)
Délka vnitřní hlavně280 (mm)
Hmotnost2540 (g)
Materiál tělaKov
Hop-Up komoraKov
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku30
  Review video