29.3. a 1.4. máme zatvorené

Potah na helmu MICH, vz.95

Znížená cena!
Potah na helmu MICH, vz.95, velikost M Zväčšiť
Potah na helmu MICH  od firmy  Combat Systems  je jedním ze základních doplňků vojenské výstroje současného vojáka.  Potah na helmu MICH vz.95  je vyroben z originální látky určené pro AČR a splňuje všechny požadavky obranného standartu (ČOS)...
Potah na helmu MICH  od firmy  Combat Systems  je jedním ze základních doplňků vojenské výstroje současného vojáka.  Potah na helmu MICH vz.95  je vyroben z originální látky určené pro AČR a splňuje všechny požadavky obranného standartu (ČOS) včetně maskování v IR spektru. Design potahu na helmu MICH byl vyvíjen na základě požadavků příslušníků ozbrojených složek a kromě maskovaného povlaku na helmu nabízí také další užitné vlastnosti.  Suchý zip na vrchu  potahu je navržen pro  uchycení kamery, signálních zařízení nebo rozlišovacích značek . Celá vrchní část je navíc propletena sítí z shockcord gumy zakončené brzdičkou pro regulaci fixace, případně celkovou demontáž. Shockcord umožnuje nejen bezpečnou fixaci přídavného zařízení ale také snadnou uchycení vegetace a přídavného maskování, které pomáha rozbít siluetu helmy.  V zadní části je dvojice suchých zipů , které jsou primárně navrženy  pro uchycení pouzder na baterie pro noční vidění nebo jako tzv. proti závaží  (counterweight pouch) k optickým přístrojům. Uchycení potahu na helmě slouží pásky suchého zipi na spodním okraji potahu.  Potah na helmu MICH vz.95  je  kompatibilní s  helmami  ACH/MICH 2000 amerických výrobců.  Pro helmy tipu MICH MID je určen tento potah. Vyrobeno v České republice Originální látka vz.95 Maskuje v IR spektru Vrchní suchý zip pro montáž kamery a signálních zařízení Odnímatelná shockcord síť pro fixaci vybavení či uchycení vegetace Zadní suchý zip pro montáž pouzder  Kompatibilní s ACH/MICH amerických výrobců
Viac

21,54 € s DPH

-6,50 €

28,04 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

2 položky

: Combat Systems

  • Skladom L

Koupí tohoto produktu získáte 5 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Potah na helmu MICH od firmy Combat Systems je jedním ze základních doplňků vojenské výstroje současného vojáka. Potah na helmu MICH vz.95 je vyroben z originální látky určené pro AČR a splňuje všechny požadavky obranného standartu (ČOS) včetně maskování v IR spektru.

Design potahu na helmu MICH byl vyvíjen na základě požadavků příslušníků ozbrojených složek a kromě maskovaného povlaku na helmu nabízí také další užitné vlastnosti. Suchý zip na vrchu potahu je navržen pro uchycení kamery, signálních zařízení nebo rozlišovacích značek. Celá vrchní část je navíc propletena sítí z shockcord gumy zakončené brzdičkou pro regulaci fixace, případně celkovou demontáž. Shockcord umožnuje nejen bezpečnou fixaci přídavného zařízení ale také snadnou uchycení vegetace a přídavného maskování, které pomáha rozbít siluetu helmy. V zadní části je dvojice suchých zipů, které jsou primárně navrženy pro uchycení pouzder na baterie pro noční vidění nebo jako tzv. proti závaží (counterweight pouch) k optickým přístrojům. Uchycení potahu na helmě slouží pásky suchého zipi na spodním okraji potahu. 

Potah na helmu MICH vz.95 je kompatibilní s helmami ACH/MICH 2000 amerických výrobců. Pro helmy tipu MICH MID je určen tento potah.

  • Vyrobeno v České republice
  • Originální látka vz.95
  • Maskuje v IR spektru
  • Vrchní suchý zip pro montáž kamery a signálních zařízení
  • Odnímatelná shockcord síť pro fixaci vybavení či uchycení vegetace
  • Zadní suchý zip pro montáž pouzder 
  • Kompatibilní s ACH/MICH amerických výrobců
FarbaVZ.95