Rotační pouzdro na zásobník AK-47 / AK-74 + molle úchyt

nosič UBC-04 (MOLLE) ● pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360° ● samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● pro nošení všech standardních zásobníků do zbraní AK-47 , AK-74 a dalších zásobníků založených na tomto standardu...
nosič UBC-04 (MOLLE) ● pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360° ● samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● pro nošení všech standardních zásobníků do zbraní AK-47 , AK-74 a dalších zásobníků založených na tomto standardu ● promyšlená konstrukce umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití ● možnost nastavení přítlačné síly zásobníku ● vyrobeno z vysoce odolného plastu ● určeno pro profesionální použití Pouzdro není určeno pro zásobníky typu Sa vz. 58 ! Rotační univerzální samosvorné pouzdro je určeno pro nošení všech standardních zásobníků do zbraní AK-47 (7.62×39), AK-74 (5.45×39) a dalších zásobníků založených na tomto standardu. Není určeno pro zásobníky typu Sa vz. 58 . Promyšlená konstrukce s fixační pružinou umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití. Pomocí 3 vymezovacích podložek, které se dodávají s pouzdrem, si může každý uživatel sám nastavit požadovanou přítlačnou sílu zásobníku. Pouzdro je vyrobeno z vysoce odolného plastu a je určeno pro profesionální použití. Tento typ pouzdra používá nosič typu UBC-04 , díky kterému lze pouzdro jednoduše upevnit na nosný systém MOLLE MIL STD. Zásobníky tak můžete nosit na moderní taktické vestě i armádním batohu a budete je mít stále po ruce. Zásobník lze bez použití nářádí otáčet  v rozsahu 360 stupňů (16 aretovaných poloh).
Viac

15,85 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

4 položky

ESP028

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

nosič UBC-04 (MOLLE)pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360°samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● pro nošení všech standardních zásobníků do zbraní AK-47, AK-74 a dalších zásobníků založených na tomto standardu ● promyšlená konstrukce umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití ● možnost nastavení přítlačné síly zásobníku vyrobeno z vysoce odolného plastu určeno pro profesionální použití

Pouzdro není určeno pro zásobníky typu Sa vz. 58!

Rotační univerzální samosvorné pouzdro je určeno pro nošení všech standardních zásobníků do zbraní AK-47 (7.62×39), AK-74 (5.45×39) a dalších zásobníků založených na tomto standardu. Není určeno pro zásobníky typu Sa vz. 58. Promyšlená konstrukce s fixační pružinou umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití. Pomocí 3 vymezovacích podložek, které se dodávají s pouzdrem, si může každý uživatel sám nastavit požadovanou přítlačnou sílu zásobníku. Pouzdro je vyrobeno z vysoce odolného plastu a je určeno pro profesionální použití.

Tento typ pouzdra používá nosič typu UBC-04, díky kterému lze pouzdro jednoduše upevnit na nosný systém MOLLE MIL STD. Zásobníky tak můžete nosit na moderní taktické vestě i armádním batohu a budete je mít stále po ruce. Zásobník lze bez použití nářádí otáčet v rozsahu 360 stupňů (16 aretovaných poloh).

FarbaČierna