29.3. a 1.4. máme zatvorené

Magnetic Locking NPAS set pístnice/trysky se závěrem pro WE SCAR L

Magnetic Locking NPAS set pístnice/trysky se závěrem pro WE SCAR L Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
         Obsahuje hliníkovou pístnici, ocelový vodič trysky a nářadí.          7075 CNC hliník          Kompatabilní s SCAR L GBB od WE          Tato nová verze NPASu pro SCAR GBB od WE je patentována firmou RA-TECH....
         Obsahuje hliníkovou pístnici, ocelový vodič trysky a nářadí.          7075 CNC hliník          Kompatabilní s SCAR L GBB od WE          Tato nová verze NPASu pro SCAR GBB od WE je patentována firmou RA-TECH. Pístnice je vyrobena z 7075 CNC hliníku s novým designem magnetického zamykání a systémem na výměnu hrotu trysky.   Magnetické zamykání stabilizuje polohu ventilu a díky tomu se vyhne ztrátě rychlosti při vibracích. Výměnné hroty trysky dokáží zvětšit nebo snížit úsťovou rychlost zbraně: -           Červený hrot:    0 - 145 m/s (cca 475 fps) -           Modrý hrot:        0 – 125 m/s (cca 410 fps) -           Zelený hrot:        0 – 95 m/s (cca 312 fps) (měřeno na WE SCAR GBB s vnitřní hlavní 370mm a 20g kuličkami)          Doporučeno použít s Maple Leaf hop up gumičkou pro lepší výkon.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

RAT0154

: RA-TECH

  •          Obsahuje hliníkovou pístnici, ocelový vodič trysky a nářadí.
  •          7075 CNC hliník
  •          Kompatabilní s SCAR L GBB od WE
  •          Tato nová verze NPASu pro SCAR GBB od WE je patentována firmou RA-TECH. Pístnice je vyrobena z 7075 CNC hliníku s novým designem magnetického zamykání a systémem na výměnu hrotu trysky.  Magnetické zamykání stabilizuje polohu ventilu a díky tomu se vyhne ztrátě rychlosti při vibracích. Výměnné hroty trysky dokáží zvětšit nebo snížit úsťovou rychlost zbraně:

    -          Červený hrot:    0 - 145 m/s (cca 475 fps)

    -          Modrý hrot:       0 – 125 m/s (cca 410 fps)

    -          Zelený hrot:       0 – 95 m/s (cca 312 fps)

    (měřeno na WE SCAR GBB s vnitřní hlavní 370mm a 20g kuličkami)

    •          Doporučeno použít s Maple Leaf hop up gumičkou pro lepší výkon.